Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte, Anthony William
da
Knjige
Anthony William

Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte

Čitajte
Mediet Anthony William afslører en fuldstændig ny forståelse af den epidemiske udbredelse af sygdomme i skjoldbruskkirtlen. Han støtter læseren i at blive sin egen ekspert på skjoldbruskkirtlen og forklarer i detaljer, hvad årsagerne egentlig er og betydningen af inflammation, autoimmune sygdom og en lang række andre symptomer. Han tilføjer også en livsforandrende redskabskasse, som kan redde skjoldbruskkirtlen og give læseren sundheden og vitaliteten tilbage.
420 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Izdavača
Gyldendal, Borgen
Prevodilac
Hanne Steinicke

Utisci

Birger Arno Emil Jørgensen
Birger Arno Emil Jørgensenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Citati

Helle Andersen
Helle Andersenje citiraoпре 6 месеци
Det drejer sig om noget langt mere udbredt i kroppen, en indtrængende organisme, der er ansvarlig for hele den lange række symptomer, som tilregnes sygdomme i skjoldbruskkirtlen: skjoldbruskkirtelvirus.
fcubel
fcubelje citiraoпре 8 месеци
Virus

Virus er en væsentlig årsag til søvnproblemer. Epstein-Barr-virus, herpesvirus, cytomegalovirus og HHV-6 kan forgifte organismen og holde os vågne om natten, og det er der sågar også visse bakterier, der kan. En virus som Epstein-Barr udskiller neurotoksiner, som er skadelige på tre måder: (1) De øger følsomheden i centralnervesystemet, som kontrollerer søvnen; (2) de medfører ømhed og smerter rundt omkring i kroppen og forhindrer dig i at slappe så meget af, at du kan sove; og (3) de kan svække neurotransmitteraktiviteten – og fordi neurotransmitterne gør det muligt for hjernecellerne at kommunikere indbyrdes, kan det betyde, at søvnsignalerne ikke går igennem, som de skal. På den måde kan neurotoksiner fra en virus være grunden til, at du i timevis ikke kan falde i søvn, eller at du vågner midt om natten og ikke kan falde i søvn igen.
Virusbetinget søvnløshed bliver ofte fejlagtigt betragtet som et problem med skjoldbruskkirtlen, fordi søvnløshed og problemer med kirtlen som tidligere nævnt ofte optræder side om side. Det er ikke, fordi en over- eller underaktiv skjoldbruskkirtel giver søvnproblemer, selvom du måtte høre dette fra andre sider. I virkeligheden er både kirtlens problemer og søvnløsheden symptomer på EBV – det er derfor, de optræder sammen. Ofte er det skjoldbruskkirtelvirus i fjerde stadie, der ligger til grund for søvnløsheden, og det vil sige, at der allerede er betragtelige problemer med kirtlen, uanset om en læge har stillet diagnosen eller ej.
Toksiske tungmetaller

Toksiske tungmetaller i organismen står højt på listen over faktorer, der kan forstyrre søvnen. Disse tungmetaller er særlig problematiske i hjernen, hvor de ikke nøjes med at blive på ét sted; de bliver nemlig iltet og breder sig yderligere, så de skader hjernevævet der, hvor de dukker op. Tungmetaller kan også kortslutte de elektriske impulser og volde problemer med elektrolytter og neurotransmittere, og dette kan bremse de neurotransmittere, som normalt ville sende søvnsignaler gennem hjernen. Dette kan medføre et væld af søvnproblemer, som urolig og afbrudt søvn, mangel på dyb søvn samt besvær med at falde i søvn.
Teenagere kan i særlig grad blive påvirket af toksiske tungmetaller, som forstyrrer søvnen.
Suzan Nørlund Dalmose
Suzan Nørlund Dalmoseje citiraoпрошле године
SÅDAN FUNGERER TRIGGERE

Na policama za knjige

Bøger jeg vil læse, Eva Kock
Gemte bøger, Jens Gehrke Warming
Jens Gehrke Warming
Gemte bøger
  • 56
  • 3
Medical Medium, fcubel
Naturlig medicin, Tania
Hannes bøger, Sofie Knop Lund
Sofie Knop Lund
Hannes bøger
  • 60
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)