bookmate game
da
Knjige
Line Kyed Knudsen

Naja Münster – Den store fuglefest

61 štampana stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2019
Godina izdavanja
2019
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • azadehafsarje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu
  😄HAHA
  🐼Lagano štivo

  Eeeeeellllllssssskkkkkeeeerrrrrrrrr Naja Münster kæmpe fan

 • Maja De Neergaard Maffeije podelio/la utisakпре 4 године
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🚀Čita se u jednom dahu
  😄HAHA

  Den var sor god

 • b2081647726je podelio/la utisakпрошле године

  Jeg elsker bar din bog og din video jeg er kempe fan af dig jeg er den stoste af de stoste fan

Citati

 • Peter Michael Pedersenje citiraoпре 4 године
  fødselsdagsgave. Lige hvad hun havde ønsket sig. Hun vil holde fuglefest med veninderne, men far, Trucker Finn, siger nej. Alligevel inviterer hun pigerne fra klassen med deres fugle, og selvfølgelig
 • Gro Gisselbæk Thøgersen Spanggaardje citiraoпре 3 године
  Münster

  Hej alle sammen, og velkommen til den her video. Hov. Vent. Stop lige engang. Det her er jo ikke en af mine videoer. Det her er en bog. Så jeg starter lige igen. Vi kan bare klippe det ud. Altså: Hej alle sammen, og velkommen til den her bog, der handler om mig og min undulat Tulle, som kom til at lave en fugleklat på min fars mad. Og så begyndte alting at gå galt. Som i virkelig grueligt galt. Jeg hedder for resten Naja Münster, og måske kender du mig fra YouTube, hvor jeg har min egen kanal. Nå, men inden jeg går i gang med min historie, vil jeg lige præsentere dig for min mor, far, mine tre storebrødre og så mig selv. Vi hedder familien Münster, og måske kender du os alle sammen fra YouTube?
  Altså, hvis vi starter med mig, så synes jeg selv, at jeg er en helt almindelig pige. Det er min familie, der ikke er normal. Jeg kender i hvert fald ikke mange familier, der bor i et hus fyldt med kameraer med store mikrofoner, stativer og lyskasser. Jeg tror heller ikke, at det er normalt hele tiden at se sin mor og far og brødre rende rundt og filme sig selv og fyre jokes af og lave pranks. Muligvis er det kun mig, og så min fugl, Tulle, og min hund, Mini, der er normale.
  Min mor hedder Hanne Münster, og man kan ikke se det her i bogen, men i virkeligheden har hun det smukkeste røde hår. Når jeg bliver stor, vil jeg også være rødhåret og så bo i en lejlighed med mine tre veninder. Nå, men tilbage til min mor, som er den bedste mor i hele verden. Hun er også den bedste til at grine (ad os andre), men hun kan også godt være lidt skrap nogle gange, men det bliver man simpelthen nødt til, når man har fire frække børn, en truckermand og to tossede kæledyr, siger hun. Til hverdag arbejder hun som lægesekretær, men i sin fritid laver hun videoer sammen med os andre. Det, som min mor siger mest, er: “Naja! Max! MorTEN! Jeg glæder mig til at se Dennis.”
  Min far hedder Finn Münster – vi kalder ham Trucker-Finn, og man kan ikke se det her i bogen, men han er den sødeste far. Hver morgen står han megatidligt op, så han kan komme ud at køre lastbil
 • Nanna Larsenje citiralaпре 3 године
  Nu er det på tide, at jeg starter historien om frække Tulle, der fik mig til at gøre noget virkelig dumt.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)