bookmate game
da
Knjige
Mich Vraa

Haabet

1787. På slavefregatten Haabet bryder et blodigt oprør ud blandt de sorte i lastrummet. Under dæk er to kvinder i de desperate menneskers vold: kaptajnens og den nygifte skibslæges unge hustruer. Inden slaveoprøret brutalt slås ned, har det ændret en række menneskeskæbner for altid.
HAABET er en grum beretning fra en tid da Danmark skabte ny velstand på slavernes arbejde i de vestindiske sukkerplantager. Et kapitel i rigets historie som i mange år blev fejet ind under gulvtæppet, er her blevet til en fortælling om kynisk udnyttelse og ufattelig ondskab, men også om kærlighed og overlevelse under umulige vilkår.
378 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Anne Mette Bue Drostje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💀Jeziva
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🎯Zdrav

  Synd at TV2 gjorde et halvhjerte forsøg på at filmatisere denne bog... Bogen giver et godt indblik i Danmark som koloni magt, og de trængsel mange slaver gennem gik på rejsen til Vestindien. Absolut velskrevet.

 • Klaus Kroghje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Meget spændende bog om vores historie

 • Morten Højgaardje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Fremragende

Citati

 • Karinaje citiraoпре 3 године
  Jeg tror det gerne; mennesker er vel ikke onde for ondskabens skyld alene. Eller det mente jeg i hvert fald ikke før jeg gik om bord på Kong Frederik.
  Kaptajnens navn er Barnes, og selv om det er et engelsk navn, er jeg vis på at han ikke er engelskmand. Hans syntaks og grammatik er ejendommelig på både engelsk og dansk og den smule fransk han taler. Jo længere til søs vi er kommet, jo længere tid jeg har tilbragt i hans og hans folks selskab, desto oftere får jeg den tanke at de i deres hjerter blot er simple pirater; mænd som i en anden tid end det civiliserede Herrens år 1823 ville have ligget på lur efter skikkelige handelsskibe for at borde dem og stjæle deres last og myrd
 • Henrik Langeje citiraoпре 3 године
  dagbog, 12. august 1803
 • Harry Hjaltingje citiraoпре 4 године
  Jan Marcussen, som ejer og driver plantagen Solitude nogle få mil fra Charlotte Amalie

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)