bookmate game
da
Knjige
Steen Hildebrandt,Michael Stubberup

Bæredygtig ledelse

 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  Det er noget forunderligt ved mennesket: Jeg kan udmærket vide en masse om bæredygtighed og om bæredygtig ledelse, jeg kan være ekspert i bæredygtig ledelse, men når det kommer til min egen praksis, mine egne daglige handlinger, så kan jeg finde på at gøre noget helt andet.
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  Det er vores tanker og holdninger, følelser og vurderinger.
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  Det er ikke mennesket og natursystemerne, der er noget i vejen med.
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  Det er et resultat af en måde at tænke på, hvis tid er omme.
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  Det vil sige, at man skal have et indre kompas, der er en essens af akkumulerede erfaringer, værdier og en deraf afledt retningssans.
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 2 године
  at kunne lede andre skal man kunne lede sig selv. Det vil sige, at man skal have et indre kompas
 • Annemajaje citiraoпре 3 године
  værdier, der knytter an til meningen med dets eget liv, for at kunne tage ansvar for og lede sig selv og efterfølgende være med til at lede andre.
 • Annemajaje citiraoпре 3 године
  e formuleringer af begrebet ledelse med hjertet, som denne bog indeholder, er udgangspunktet, at det enkelte menneske må finde
 • Annemajaje citiraoпре 3 године
  å når vi er online døgnet rundt året rundt, er det ikke bæredygtigt. Det støtter ikke de organiske vækst- og modningsprocesser, der er en forudsætning for et liv og en udvikling i balance. Tværtimod. Det ødelægger liv og natur, og det kommer til udtryk i form af usundhed og sammenbrud. Vi ser det på en række symptomer i det enkelte menneskes liv og i den måde, som samfundene ser ud og udvikler sig på.
 • Mike Tetsche Jedigje citiraoпре 4 године
  Lærende organisationer er mulige, siger Senge, fordi vi alle dybest set er „learners”. Allerede i bogens indledning definerer han, hvad en lærende organisation er. Det er en organisation, hvor mennesker kontinuerligt udvider deres kapacitet i forhold til at skabe de resultater, som de virkelig har lyst til at skabe, hvor nye og ekspansive tankemønstre får næring, hvor kollektive aspirationer bliver frisat, og hvor mennesker kontinuerligt lærer, hvorledes man lærer sammen. Noget grundlæggende i dette er at anerkende og se, at virksomheders og menneskers udfoldelser også er systemer; de er også bundet sammen i usynlige mønstre af indbyrdes forbundne handlinger, som ofte er flere år om til fulde at udfolde deres indbyrdes indflydelse på hinanden. Det har vi svært ved at forstå, og derfor fokuserer vi ofte på isolerede dele af systemet og undrer os over, hvorfor vore dybeste problemer aldrig synes at blive løst. Sagt med andre ord: Den femte disciplin er systemtænkningen og den, der samler og integrerer de fire andre discipliner og får det til at samle sig til en helhed i teori og praksis. Den femte disciplin minder hele tiden om, at helheden er større end summen af enkeltdelene.
  De fire andre discipliner er:
  Personlig beherskelse, som er arbejdet med forpligtetheden
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)