bookmate game
da
Knjige
Benjamin Koppel

Annas sang

1930’ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde.
Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og til den viljestærke mor Bruches sorg forkaster Hannahs brødre de kvinder, ægteskabsmægleren finder til dem. En efter en gifter de sig med danske kvinder, og mor Bruche og far Yitzhak bliver forvist til de bagerste rækker i synagogen. Nu er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?
ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed.
Bogen, der er Benjamin Koppels første roman, er inspireret af sande historier.
440 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2022
Godina izdavanja
2022
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Thomas Walther-johansenje podelio/la utisakпре 3 месеца
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu

  Fantastisk historie

 • Ginieje podelio/la utisakпре 4 месеца

  Fik den nævnt som en anbefaling. En bog, som jeg nok ikke ville have valgt, men det er jo det fede ved anbefalinger. Den er god, og det er vældigt interessant at følge hovedpersonen igennem hendes liv på både godt og ondt. Beskrivelsen af Hannahs møde med musikken og jeg kan anbefale at lytte til nogle af de musikstykker, som der nævnes i bogen. Vi (hjemme hos os ) har i hvert fald nydt dem, som jeg fik noteret undervejs. Jeg har hørt den som lydbog, og Iben Hjejle er virkelig en fin oplæser. Hun passer så godt ind til at fortælle den.

 • Birgit Gottliebje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

  Virkelig dejlig og stærk historie

Citati

 • Kurt Westh Nielsenje citiraoпре 3 месеца
  Så han skyndte på gæsterne, bød dem hastigt farvel, og kun Mendel Fusgeyer vendte sig om på vej ud af lejligheden og fik i al hast sagt, at han snart ville vende tilbage med en ny ægteskabskandidat.
 • Elisabeth Holbækje citiralaпре 8 месеци
  et bankede på døren. Tre sm
 • Elisabeth Holbækje citiralaпре 8 месеци
  Hannah brød sig ikke om den

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)