Ing Inti Bumi, Edgar Rice Burroughs
id
Edgar Rice Burroughs

Ing Inti Bumi

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Penulis nyeritakake cara, lelungan ing gurun Sahara, dheweke wis nemokake kendaraan sing luar biasa lan pilot, sawijining wong kanthi crita sing luar biasa.
Sahabatnya minangka pewaris pertambangan sing ngetrapake mol watu eksperimen, kendaraan penggalian sing dirancang dening kanca penemu lansia. Ing pamindhahan, nemokake kendaraan kasebut ora bisa diuripake, lan ngubengi 500 mil menyang kerak Bumi, lumebu ing donya interior sing ora dingerteni.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
168 štampanih stranica

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)