Jeffrey Archer

Faderens synder

  Linda Bachmann Tostije citiraoпре 3 године
  altafgørende i alle livets tilskikkelser, og Hugo syntes ikke, han kunne tillade sig at være uenig med sejrherren fra Waterloo, især ikke når den store hærførers talemåde netop skulle til at vedrøre ham.
  Han sad og læste The Times, mens han spiste morgenmad, da han bladrede om til siden med nekrologer og så sin far kigge tilbage på sig. Han forsøgte at læse nekrologen, uden at Olga opdagede, at begge deres liv var ved at blive vendt på hovedet.
  Efter Hugos mening havde avisen sendt faderen fint af sted
  Birgitte Kallehaugeje citiraoпрошле године
  En kippers, et pocheret æg, en skive ristet brød med smør, en skefuld Oxford-marmelade og en kande Earl Grey-te.”
  Marianne Nørgaard Andreassenje citiralaпре 2 године
  ­styrelsesformanden havde ingen bemærkninger. ”Men det vigtigste,” fortsatte hun, ”er det brev, jeg har lagt på Deres skrivebord.
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  Faderens synder

  Harry Clifton, som har byttet identitet med sin omkomne kollega, Tom Bradshaw, bliver
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  repræsentanter. ”Jeg ser frem til at høre kirkens holdning i dag, for den kan ikke have to forskellige meninger om samme sag.” Et par af biskopperne rørte uroligt på sig. ”Og nu jeg er inde på emnet om Harry Cliftons herkomst, vil jeg tillade mig at mene, at han som en af parterne i denne dyst i alle henseender er Giles Barringtons ligemand. Opvokset, som han er, i Bristols fattigkvarter, bliver han imod alle odds optaget på Bristol Grammar
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  fornemmelse af, hvordan Overhuset stiller sig til sagen?” spurgte Giles.
  ”Regeringsindpiskeren fortæller mig, at Huset er delt midt over. Labours
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  44

  Emma brasede ind i biblioteket med et brev i hånden. Eftersom hun kun sjældent afbrød Harry, når han sad og arbejdede, vidste han, at det måtte være vigtigt. Han lagde sin pen fra sig
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  ”General Eisenhower ønsker at orientere Dem om, at han på den anden side af Clemenceau-højdedraget har opstillet fulde tre korps a tredive tusind mand og toogtyve tusind kampvogne. På højre flanke står Texas Ranger, 2. Division, i midten står Green Jackets, 3. Bataljon og til venstre for dem står en australsk let infanteribataljon.”
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  Og husk også, at der altid vil stå en anden klar i kulissen, hvis hedeste ønske er at blive seniorpartner ... Jeg må indrømme, Emma, at din sag har været langt mere interessant end Amalgamated Wire –”
  ”– mod New York Electric,” sagde de andre i kor og skålede for Emma.
  ”Og Emma, hvis du nogensinde ændrer mening og ønsker at blive boende i New York, står der et job parat til dig i Viking,” sagde Guinzburg.
  Erik Andersenje citiraoпре 2 године
  Guinzburg bebrejdende.
  ”Miss Barrington, jeg vil gerne påpege, at jeg blot gjorde, som min klient havde beordret mig til. Mr. og mrs. Bradshaw havde begge forsikret mig om, at den mand, jeg repræsenterede, var deres søn, og jeg havde ingen grund til at betvivle deres
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)