bookmate game
da
Knjige
Ole Vedfelt

Din guide til drømmenes verdenDine drømme kan hjælpe dig med at stille skarpt på dit liv — hvis du tør mærke efter. Hverdagene går for mange slag i slag og midt i travlheden glemmer vi det, der virkelig ligger os på sinde. Det kan være relationer til familie, venner, kolleger, tanker om fremtiden eller gamle, uløste konflikter. I denne guide kan du finde svar på dine drømme — hvad fortæller de dig om dit liv?
362 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2012
Godina izdavanja
2012
Izdavač
Gyldendal
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Hannah Jakobsenje podelio/la utisakпре 2 године
  🎯Zdrav

Citati

  Hans Bjergegaardje citiraoпре 2 године
  Smertefulde traumatiske erindringer, som man gerne vil undgå, kan i drømme skildres som en afgrund, man er bange for at styrte i.
  Hans Bjergegaardje citiraoпре 2 године
  I en undersøgelse fra 1950´erne var tallene nogenlunde de samme for både amerikanske og japanske mænd som i undersøgelser efter årtusindeskiftet, men kun ca. 40 % af 1950´erkvinderne angav at huske seksuelle oplevelser i drømme177.
  Kenneth Garcia Breilevje citiraoпре 3 године
  Alle mennesker drømmer, alle kulturer har tillagt drømme betydning, og drømme har dannet baggrund for dybtgående teorier om den menneskelige psyke. I dag ved vi, at vi drømmer omkring to timer hver nat, og at drømmene har afgørende indflydelse på den psykiske sundhed.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)