Henning Jensen

Gennem glasvæggen

Skuespilleren Henning Jensen beskriver i Gennem glasvæggen et regulært psykisk sammenbrud, han oplevede i maj 1978, forårsaget af alt for meget arbejde, jag og stress i alt for lang tid. Det tog ham et helt år at komme på ret køl igen, og det skyldtes ikke mindst, at han stod helt uforstående over for det, han havde oplevet: Han havde ingen erfaringer med psykisk sygdom, og lige så lidt vidste han, hvor han skulle søge professionel hjælp. Det betød, at han ikke fik den i tide, og at sygdommen fik lov til at udvikle sig til en regulær depression, der var ved at tage livet af ham.
264 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2020
Izdavač
Gyldendal

Slične knjige

Ostale verzije

Utisci

  Hanne Winnie Jørgensenje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Meget gribende og velskrevet. Kan varmt anbefales. Med humor beskrives også det dybt tragiske, hvilket gør at oplevelsen ikke bliver tungt at komme igennem. En af de bedste bøger jeg længe har læst.

  Trine Laugesenje podelio/la utisakпре 2 месеца
  👍Vredna čitanja
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Tak til Henning for at give et så ærligt indblik i en tabubelagt verden, det er der virkelig brug for. Det er modigt og flot. Opslugende bog - læs den

  Lars Christensenje podelio/la utisakпре 6 месеци
  👍Vredna čitanja

  Forstå ikke at man vælger at lade sig behandle af personer i udlandet uden erfaring i behandling af depression...

Citati

  Anni Urban Jespersenje citiraoпре 3 месеца
  Denne første dag hilste han hjerteligt på mig, tog mig med ned på garderobegangen, smækkede dør efter dør op og råbte ind til de kolleger, der sad der:
  Ida Chemnitzje citiraoпре 5 месеци
  Det næste, jeg gjorde, var at ringe til en kvindelig kollega, der en gang i en intim situation, hvor det normalt ikke er den slags ting, man hvisker hinanden i øret, havde fortalt mig, hvor skelsættende det havde været for hende at møde en bestemt psykolog.
  Morten Daniel Martensje citiraoпре 7 месеци
  Det, der først og fremmest kræves af dig, er, at du finder et menneske, du er på bølgelængde med. Et menneske, som du føler, er professionelt og tillidsvækkende; et menneske, som er i stand til at afdramatisere din sygdom i kraft af sin indsigt og umiddelbart giver dig en fornemmelse af at kunne bringe dig ud af dit afsind. Alt det skal der til, før du lægger dit liv i hænderne på vedkommende.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)