Citati iz knjige „Sund med meditation“ autora Sandy Newbigging

En naturlig følge heraf er, at livet ikke handler så meget om, hvad du gør, men mere om, hvem du er, og hvordan du har det, mens du gør det. Det handler mindre om, hvad der sker, og mere om, hvordan du engagerer dig i og responderer på, hvad der end sker. Kæmper du imod, eller tager du imod? Bekæmper du livet, eller bruger du alting til at lære, hvordan du skal blive mere fleksibel og fri? Opfatter du dig selv som offer, eller hilser du de gaver velkommen, du har fået til at hjælpe dig med at vokse? Du har muligheden for at vælge, så længe du ved, at livet ikke sker for at stille dig hindringer i vejen, men for at hjælpe dig.
meditationscentre i England, Tyrkiet o
Spirituelle lærere har sagt: „Du er, hvad du søger“, hvilket vil sige, at hvis du for eksempel ønsker fred eller kærlighed eller styrke, så er du allerede disse positive tilstande.
Stress er et symptom på, at der er en konflikt mellem det, dit sind ønsker, og det, din sjæl ved du har brug for til at indfri formålet med dit liv.
At kæmpe mod de begivenheder i livet, som ikke svarer til dine håb eller forventninger, slider på energien og skaber konflikt.
Når du er i harmoni med din krop, øger du dine energireserver, og samtidig sker der en dramatisk forøgelse af din naturlige evne til selvhealing.
tryg værenstilstand at vende tilbage til, hvor alt er vidunderligt godt, og hvor der hele tiden hersker ro.
Jeg kan godt lide at omtale denne bevidste opmærksomhed som det uendelige og evige jeg (eller det uendelige og evige øje, hvis det giver mere mening for dig). Bevidsthed har intet ydre omrids, den er altid nærværende og hinsides kroppen. Det er en afklaret og

Bevidsthed

Kæmper du imod, eller tager du imod
Formålet med dit liv er at leve. At engagere dig i hver eneste oplevelse som en hellig invitation til at være til stede og genopdage mere af dit strålende sande selv.
Alting sker for at hjælpe dig med at indfri dette formål. Du får hele tiden invitationer til at gå fra stress til afklaring, fra uvidenhed til bevidsthed, fra adskillelse til enhed, og når du gør det, lærer du, hvordan du lever mere helt og fuldendt uden nogensinde at spilde et øjeblik. En naturlig følge heraf er, at livet ikke handler så meget om, hvad du gør, men mere om, hvem du er, og hvor
Venstre side
Modstand mod at konfrontere aspekter af dit indre selv, du opfatter som grimme/dårlige og/eller skjuler dine indre følelser/din indre viden og/eller er knyttet til at se dig selv på en bestemt måde
Hvad har du modstand mod i forbindelse med dine aktuelle livsomstændigheder? Hvad ønsker du ikke? Hvad skubber du væk? Hvad ville du gerne slippe af med og få ud af dit liv for bestandig?
overvej nogle positive måder at opfatte den uforløste erindring på. Brug derefter denne øvelse til at installere det nye perspektiv i din krop og dit sind.
Spørg: Hvor i min krop ved jeg dette? Det er som regel i hjertet, brystet, solar plexus eller maveregionen.
Spørg: Hvis denne viden havde en farve, hvilken farve ville det så være? Hav tillid til dit første svar.
Hold denne viden der nu.
Luk øjnene, og brug fantasien til at bevæge dig tilbage til fortiden med denne viden, mens du spiller filmen med den gamle erindring fra start til slut – men denne gang med den [sig farven] viden i dit [sig stedet og det, du fandt ud af]. For eksempel: Med den røde viden i mit hjerte om, at jeg var tryggere, end jeg troede.
Når du er færdig, bringer du den nye viden tilbage til nuet ved at åbne øjnene.
7. Måske var du heller ikke selv særlig kærlig?
6. Har du læst tanker?
5. Tog du det mere personligt, end du behøver?
4. Var de andre optaget af deres egne problemer?
3. Kunne du tage vare på dig selv?
2. Hvad skete der bagefter?
1. Var du tryggere, end du troede?
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)