da
Knjige
Ina Bruhn

Den anden bror

«Der lyder råb oppefra. Vores forældres forbløffede ansigter ser ned på os, og lige nu er de det eneste, der kan få os til at stoppe. De har lige været på kirkegården, hvor de for et år siden begravede deres vidunderlige søn, der kun blev tyve år. Nu ligger den resterende og knapt så heldige del af søskendeflokken og tæver løs på hinanden på køkkengulvet. Ingen respekt, ingen stille sorg. Ingen gensidig forståelse og støtte mellem dem. Kun inædt had og barnlig slåskamp.»
En juninat kører en ung mand ind i et vejtræ og dør på stedet. Han efterlader en kæreste, to forældre, en søster og bror. De to søskende mødes igen et ør efter ulykken og fortæller hver deres historie om livet før of efter Den anden bror: om sorg og søskendejalousi og et liv på standby. Om nye forelskelser og gamle brud, og om at komme videre efter at tilværelsen er sat i stå.
162 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2013
Godina izdavanja
2013

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Maj-Britt Schak Jørgensenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu
  💧Sentiš

 • Pia Hess Larsenje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja

Citati

 • Alf - Cometpeople ApSje citiraoпре 4 године
  Selvfølgelig skal vi ikke alle sammen kæmpe lige hårdt. Nogle er født som dig og Peter. Charme og et godt udseende var jeres vuggegaver. Der er ingen skarpe kanter, bumsede kinder eller skæve tænder i jeres univers. I er dem, der bliver valgt først; til rundbold og i alle livets andre sammenhænge.
 • Alf - Cometpeople ApSje citiraoпре 4 године
  I det mindste er det både flot og imponerende. Det er billeder af en solbeskinnet barndom, som et reklamebureau ikke havde kunnet producere bedre. På den måde er Peter den heldige af os tre. Han er for altid Gulddrengen. Ikke kun fordi fotoalbummet fortæller det højt og tydeligt, men også fordi han jo aldrig kommer til at fucke op i mine forældres øjne. Han bliver aldrig en skuffelse, en ærgrelse eller en uventet økonomisk udgift. Det vil aldrig blive Peter, der kommer til at gå i terapi, spise store mængder lykkepiller eller være ti år om at tage en uddannelse. Det bliver ikke ham, der kommer hjem og fortæller, at han skal have et barn med et one-night-stand eller skilles for anden gang. Engang ude i fremtiden bliver han heller ikke den tarvelige søn, der tager kørekortet fra far, sender mor på plejehjem og ikke orker at invitere dem til juleaften. Peter er en lykkelig barndom og en lykkelig ungdom. For mine forældre slutter historien der

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)