bookmate game
da
Knjige
Morten Ellemose,Søren Ellemose

Københavns Brand

I en penthouselejlighed i København findes et lig i en jadegrøn rejsekuffert.Snart viser det sig, at hoved og krop ikke passer sammen. Den aldrende kriminalkommissær Henning Lorentzen og hans assistent, Louise Jensen, står pludselig overfor karrierens mest krævende sag. Sporene leder efterforskningen i retning af gamle naziforbrydelser, en elitær kostskole og samfundets top.
Københavns Brand er første bog i den anmelderroste serie om organisationen Manus Albino, der anvender terror og mord for at opnå deres mål. Serien tegner et højaktuelt og dystert billede af et Danmark med radikalisering og ekstreme miljøer, der udfordrer demokratiets grundtanke og retsstatens fundament.
Det skriver anmelderne om trilogien
“Enestående, forrygende krimidebut!”
METROXPRESS

”Imponerende og læseværdig krimidebut”
VILDMEDKRIMI.DK

“En dommedagsthriller af et format, som aldrig er set lignende i dansk spændingslitteratur”
KRIMI CIRKLEN

“Snedige plots og hæsblæsende tempo”
KRIMISIDEN.DK

“Flot, fremragende og morderisk fornøjelig underholdning”
BOGVÆGTEN

“Intenst spændende, velskrevet og velkomponeret. En krimi, der fortjener mange læsere.”
LITTERATURSIDEN.DK

Tvillingerne Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet mere end 30 bøger. De tre første bind i serien om Manus Albino blev til KrimiMessen i marts 2016 genudgivet i reviderede udgaver og med helt nye forsider. De næste tre bind er nu under forberedelse.
391 štampana stranica
Vlasnik autorskih prava
Forfatterskabet.dk
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Hans Otto Vantingje podelio/la utisakпре 2 године
  👎Možete propustiti

  Tung

 • Nord boje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu

  Jamen dog, endelig en bog med et plot, der kunne fange mig, fuldstændig slavebundet blev jeg af historien om Manus Albino. Dog synes jeg, der var lidt rigeligt kogebogsopskrifter og andet, der vel kun tjener som fyld for at få forlagets krav om et minimumssideantal indfriet.
  Plottet er godt tænkt og vores allesammens mareridt, hvis man altså hører til den bekymrede del af befolkningen med hang til at anskue tilværelsen fra dens mørkeste side og tilsat lidt af det der altid trækker tilskuere eller læsere nemlig en yppig blondine, der tilmed er gavmild med sine fordele. I hvert tilfælde dem, der tiltrækker mænd -og damer for den sags skyld. Jeg kunne godt fristes til at kalde den for en pocketbog af den slags, som jeg læste for mange år siden med dens blanding af spænding, sex og handling på næsten hver eneste side.
  MEN medrivende er den og jeg læser sikkert de næste bøger i serien med ligeså stor iver, især hvis spændingen holdes ved lige. Rigtig god fornøjelse til alle der giver sig i kast med Lorentzen, frk Holm, Louise og hvad de nu hedder allesammen

 • lottebolje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Super god ☺️

Citati

 • Bent Fagerbergje citiraoпре 7 месеци
  strakt sig længere end nødvendigt. Den øjeblikkelige løsladelse af min klient.”

  ”Udelukket,” sagde Lorentzen, men vidste, at han
 • Bent Fagerbergje citiraoпре 7 месеци
  Hverken Martin eller Thomas gjorde mine til at komme Lorentzen til undsætning. Lorentzen kunne ikke lade være med at tænke
 • Bent Fagerbergje citiraoпре 7 месеци
  om situationen undervejs. Han hilste høfligt på Adam, der rakte ham amuletten. Den gamle rabbiner mærkede vægten af smykket

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)