bookmate game
da
Knjige
Anne Sofie Hammer

Mig og Dylan Walker – eller historien om hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår

15-årige Malthe er hverken høj eller lækker eller særlig god til noget som helst. Og da han en dag tilfældigt møder Louise fra sin klasse i bussen, går det op for ham, at han ikke en gang er i stand til at føre en helt almindelig samtale med en sød pige.

Hans chancer for nogen sinde at prøve noget af alt det, som det hele tilsyneladende går ud på, er med andre ord lig nul. Den erkendelse tager først modet helt fra ham, men en tilfældig kommentar fra hans fars gamle barndomsven får ham pludselig på andre tanker. Det går op for ham, at han selv er i stand til at ændre på de chancer, han er udstyret med fra naturens hånd. Han skal bare udtænke sin egen geniale strategi. Da han en dag overhører to piger tale om, hvor heldigt det er at have en bøsse som ven, ved han pludselig præcis, hvad hans strategi skal være. Han skal selvfølgelig “springe ud” — den mest geniale måde for en dreng at komme helt tæt på pigerne på. Or not!!!

Mig og Dylan Walker er en tåkrummende, humoristisk historie om drenge og piger og deres akavede forsøg på at nærme sig hinanden. Om at gå i niende klasse og konsekvent gøre alt det forkerte i forsøget på at gøre det rigtige.
148 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Bent Aksel Zilmer-Pedersenje podelio/la utisakпре 3 године
  👎Možete propustiti
  💩Smeće
  💀Jeziva
  🙈Ne drži pažnju
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  💞Romantična
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu
  😄HAHA
  💤Smooor!
  🐼Lagano štivo
  💧Sentiš

  Schtfhyj mlo. Kijjiokji. Koo

 • Inge Juhlje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  😄HAHA
  🐼Lagano štivo

  Der er her tale om en virkelig sød, sjov, pinlig, tåkrummende historie, om det at være teenager. Alle teenager forældre, nåh ja, også deres teenagerbørn burde læse denne hjertevarme roman.

 • Anneje podelio/la utisakпре 6 година
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav
  😄HAHA

  Elsker den! Skønt med en ungdomsroman, der ikke handler om de helt tunge ting.
  Den kommer med sikkerhed på min liste over gode romaner til 9. klasse på mit arbejde.

Citati

 • Vibeke Anja Lundje citiraoпре 7 месеци
  Jeg havde drømt om en piges bløde, bløde læber og hendes duftende hud – og så var mit første tungekys fyldt med kradsende skægstubbe, aftershave og mandelugt! Det var slet, slet ikke sådan, det skulle have været.
 • Alex Skovje citiraoпре 3 године
  Frede stod lidt og trippede fra den ene fod til den anden. Det var, som om der var noget, han forsøgte at sige, men det lykkedes ikke rigtigt
 • Sheila Lydholm Hersbøllje citiralaпре 3 године
  den vildeste overscoring fra hans side.
  Jeg har selvfølgelig vænnet mig både til hende og til ham, for jeg har jo kendt dem hele mit liv. Jeg kan godt se, at de ligner Skønheden og Udyret, men jeg havde aldrig sådan for alvor tænkt over det før den aften, da Folmer pludselig sagde noget, der fik mig til at spidse ører.
  Samtalen var ellers kommet lidt pinligt fra start, men det gør samtaler med de voksne jo sådan cirka 90% af gangene.
  – Nå, Malthe, sagde Folmer og betragtede mig, mens jeg let stønnende og med udspilet maveskind lænede mig tilbage i stolen. – Har du nogen kæreste for tiden?
  Jeg rystede på hovedet. Ikke nogen kæreste. Jeg overvejede at forklare Folmer, hvor svært det er at få en kæreste, når man for det første er usynlig for pigerne, og for det andet ikke har begreb skabt om, hvad man skal sige til dem, hvis de endelig får øje på én. Men jeg var for mæt. Desuden var jeg alvorligt i tvivl om han ville for

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)