bookmate game
da
Knjige
Louise Hay

Helbredende tanker

126 tekster over emner som humor, sult, bevidsthed, sygdom, børn osv. til støtte, opmuntring og viden til at klare hverdagen.
72 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2015
Godina izdavanja
2015
Izdavača
Gyldendal, Borgen

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • stinnekatrienje podelio/la utisakпре 6 година

  Fin lille bog

 • Lene Hvasje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

 • Anne-Mai Elisabeth Hedegaard Lauridsenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav

Citati

 • Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 5 година
  Når der foregår manipulerende spil, er det vigtigt, at jeg kontakter det lille barn inden i mig og forsikrer det, at jeg elsker det, og at vi sammen klarer os igennem dette.
 • Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 5 година
  Hvis tilværelsen ikke forløber, som vi forventer, betyder det ikke, at vi er dårlige mennesker eller har uret. Det er et signal om, at vi bliver omdirigeret af den guddommelige vejledning. Når dette sker, så find et stille sted, hvor du kan slappe af og forbinde dig med din indre intelligens. Bekræft, at tilførslen af visdom er uudtømmelig og tilgængelig for dig, og hvad end, du har brug for at vide, viser sig for dig i den perfekte tid-rum-sammenhæng.
 • Jessica Bahrami Tenisje citiraoпре 5 година
  Jeg ved, at der er tidspunkter i livet, hvor universet giver til mig, og jeg ikke er i stand til at give noget tilbage. Jeg kan huske mange mennesker, som virkelig har hjulpet mig på et tidspunkt, hvor der ikke var mulighed for, at jeg kunne gengælde det. Senere har jeg været i stand til at hjælpe andre, og sådan går det i livet.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)