da
Knjige
Sigrid Riise

Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse

Hvad gør man, når Oscar insisterer på at leve af spaghetti? Og hvad stiller man op, når Liva kaster sig jamrende på gulvet i supermarkedet, fordi hun ikke må få den farvestrålende pose vingummi på hylden? Hvordan opdrager man sine børn uden at skælde dem ud? Og hvordan giver man sine børn selvværd, gå-på-mod og empati?
Dette og meget mere svarer sundhedsplejerske Sigrid Riise på i bogen, hvor hun har samlet sine bedste og mest brugbare råd til forældre.
Du kan læse om:
— Søvn og putteritualer
— Måltider og gode spisevaner
— Institutionslivet
— Den nyfødtes første spæde tid 
og meget mere…
95 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Crtač
Pia Olsen

Utisci

  Anne Mette Frikje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna

  Kort og godt, ikke for uddybende og meget realistisk

  Mads Theetje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna

  Let læselig og dejlig konkret

Citati

  Tina Have Lundgaardje citiraoпре 4 године
  Den lille er nødt til at forholde sig til, at den store har nogle færdigheder og er den stærkeste, og det er faktisk udmærket, at børn lærer at forholde sig til, at nogle er stærkere end andre. Det er en evne, det er svært at få lov til at udvikle i en tid, hvor børn altid er overvåget af voksne, der altid løser deres problemer ud fra retfærdighedsprincippet.
  Tina Have Lundgaardje citiraoпре 4 године
  Der findes også mange lette spil, som børn kan klare sammen eller med voksne som medspillere. Spil får børn til at koncentrere sig, og så hjælper det dem til at lære at tabe. Mange voksne lader af misforstået godhed ofte børn vinde.
  Tina Have Lundgaardje citiraoпре 4 године
  Nu er børns hukommelse meget kort, så forbud mod sprogbrug skal nok gentages en del gange. Det er en god måde at lære børnene, hvordan man opfører sig i forældrenes selskab. Det kan også have en afsmittende

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)