bookmate game
da
Knjige
Lizl Rand

Kom stærk ud af din angst

En meget ærlig beretning om fra en kvinde med succes udenpå og stor angst indeni. En beretning om at arbejde sig fri af angsten og tilbage til livet.

En aften sidder journalist og chefredaktør Lizl Rand ved middagsbordet med mand og barn og oplever at væggene er ved at falde ned mod hende, at loftet simpelthen er ved at styrte sammen. Det bliver starten på ti år, hvor angsten styrer hendes hverdag: angst for at gå til møder, angst for at spise sammen med andre, angst for at køre i bus og tog. Udadtil opretholder hun facaden og succesen, med støtte fra lidt for meget alkohol og en beroligende pille før vigtige møder. I dag er hun fri af angsten. Dette er hendes fortælling om hvordan.

166 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2012
Godina izdavanja
2012
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

 • Sif Kjærgaardje citiraoпре 3 године
  Jeg udvikler en evne til ikke at mærke mine egne behov, men i stedet at gøre andres behov til mine. Og så udnytter jeg min medfødte optimisme og humor. Jeg ser lyst på livet og laver sjov. Og det kan andre godt lide.
 • Sif Kjærgaardje citiraoпре 3 године
  Jeg er et nemt barn, der næsten ikke laver ballade. Jeg er sød, pæn og dygtig. Og jeg får hurtigt trænet mine antenner, så jeg altid kan vurdere, hvad der er behov for. Om det er nu, jeg skal være sjov, stille, smilende eller usynlig. Jeg vil være verdens bedste datter, som alle bare synes om.
 • Sif Kjærgaardje citiraoпре 3 године
  i det hele taget bare prøve at virke normal, samtidig med at jeg ikke kunne regne med mig selv.
  Det var krævende. Det var opslidende, og mit liv var så ringe, målt i livskvalitet, at det blot handlede om at overleve. At leve var ikke en luksus, jeg havde dengang. I dag besidder jeg samme indsigt som en fattig, der er blevet rig, eller en syg, der er blevet rask. Jeg har prøvet at få vendt livet på hovedet, og den erfaring og læring er i dag en kolossal styrke.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)