da
Knjige
Pease Barbara,Allan

Kropssprog

688 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Prevodilac
Kirsten Kincaid

Slične knjige

Utisci

  FamilienNje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja

Citati

  Lahib Mowafak Youssufje citiraoпре 3 године
  Mange har svært ved at acceptere, at mennesket stadig i biologisk forstand er et dyr. Vi er en primatart – homo sapiens – en hårløs abe, der har lært at gå på to ben, og som har en kvik, avanceret hjerne. Men ligesom enhver anden art er vi stadig underlagt biologiske regler, der styrer vores handlinger, reaktioner, kropssprog og gestik.
  Anja Alslev Lauridsenje citiralaпре 8 месеци
  Løgne er den olie, der smører vores samspil med andre og gør det muligt at opretholde venskabelige sociale relationer. De kaldes for hvide løgne, fordi formålet med dem er at få andre til at føle sig godt tilpas i stedet for at slynge dem den kolde, hårde sandhed i ansigtet. Forskningen viser, at sociale løgnere er mere populære end folk, der altid siger sandheden, selv om vi ved, at den sociale løgner lyver for os. Derimod taler vi om ondsindede løgne, når en person bevidst sætter sig for at bedrage en anden for personlig vindings skyld
  Alexander Christopher Sørensenje citiraoпрошле године
  En af de mest alvorlige fejl, en novice inden for kropssproget kan begå, er at fortolke en enkel gestus isoleret fra andre gestus eller omstændigheder.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)