Michael Katz Krefeld

Nattens udyr

  Jens - Ole Andersenje citiraoпре 14 дана
  Nye anholdelser kommer hele tiden til.
  Jens - Ole Andersenje citiraoпре 14 дана
  – Ja, måske. Karstensen åbnede fryseposen med gulerødder, som indikerede, at han var tilbage på smalkost. – Men nu er det ude over hele nettet, også på YouTube.
  Hun trak på skuldrene. – Så længe vi fik dem stoppet og reddet Astrid, er det min mindste bekymring.
  – Naturligvis. Og en fantastisk indsats, Cecilie. Ingen tvivl om det. Ingen tvivl om det, sagde han og så ned i bordet. – Det er også derfor, jeg ville se dig i dag ... Har indkaldt dig til dette møde. Han rømmede sig.
  Der var gået tre dage, siden hun havde frelst Astrid og anholdt lederen af Enhjørninge-selskabet. En 62-årig dyrlæge ved navn Palle Vedelsborg fra Kastrup, der også havde en fortid i det højreradikale miljø. Hun var allerede blevet vidneafhørt af politidirektørens taskforce. Både om forløbet på gerningsstedet og kidnapningen på Riget, hvor en vagthavende sygeplejerske var blevet dræbt. Betjentene i taskforcen havde ikke ligefrem været meddelsomme, og hendes viden om det efterfølgende opklaringsarbejde stammede alene fra mediernes omtale af sagen. Det var kommet frem, at Enhjørninge-selskabets medlemmer bestod af en broget skare fra forskellige samfundslag og med vidt forskellige professioner, ligesom flere af medlemmerne var gift og havde børn. Det var ikke Cecilies opfattelse, at medierne skelnede mellem, hvem der var i inderkredsen, og hvem der var føl. Men billedet, der blev tegnet, viste, hvor stærkt funderet bevægelsen havde været i alle dele af samfundet.
  – Hvor mange er blevet anholdt? spurgte Cecilie.
  – Op mod 35 personer. Nye anholdelser kommer hele tiden til. Som jeg har forstået det, holder medlemmerne ikke ligefrem hånden over hinanden. Alle forsøger de at klare frisag. NC3 sidder allerede med et omfattende materiale bestående af medlemslister, bankkonti, mødereferater og terrorplaner. De var sgu bedre organiseret end selv Rotary. Han holdt guleroden i vejret. – Ikke et ondt ord om dem, i øvrigt, jeg har selv en søn, der er medlem.
  – Har de fundet ud af, hvordan bevægelsen opstod? Hvordan de har mødt hinanden?
  – Jeg ved
  Lars Hahn Haugaardje citiraoпре 24 дана
  på nogen af siderne det seneste års tid. Ligesom vi heller ikke kan se, om han skulle have
  Peter Jørgen knudsenje citiraoпре 7 месеци
  hende direkte i kachotten. Sjovt ord, kachotten, tænkte hun, mens hun betragtede Karstensen, der rejste
  Mie-Elise Refsgaardje citiraoпре 7 месеци
  John havde ønsket at se hendes reaktion, når han nævnte den gamle Hassan-sag.
  Ole Rye Juulje citiraoпре 7 месеци
  virkeligheden er et problem.
  – Hvorfor?
  – Du udstiller deres inkompetence. Han lænede sig frem – Du stiller dig i vejen for alle karriererytterne. Den slags er altid farligt.
  – Jeg ved godt, at jeg ikke har fulgt reglerne til punkt og prikke, at jeg måske også har et par issues eller to, men resultaterne er aldrig udeblevet. Jeg har brug for din hjælp, Karstensen.
  Han trak vejret tungt. – Grunden til, at jeg indkaldte dig i dag, var for at komme med et forslag.
  – Okay, hvad?
  – Noget, som kan få alle dine problemer til at gå væk.
  – Jeg er lutter øre.
  – Tag din afsked.
  – Hvad??
  – Det vil være bedst for alle.
  – At jeg forsvandt ud ad bagdøren?
  – Det er den eneste måde, vi kan beskytte dig mod John og DUP.
  – Hvis jeg siger op? Hun rystede afmægtigt på hovedet. – Og det ved du med sikkerhed. At så slutter Johns efterforskning?
  – Ja. Han sænkede stemmen. – Det kommer fra politidirektørens egen mund. Det er det bedste, vi kan gøre for dig. Den bedste løsning for os alle sammen. Du kan starte på en frisk, Cecilie. Der er mange gode jobs uden for etaten.
  – Som strøgvagt.
  – Det er den hjælp, jeg kan tilbyde dig, sagde han og slog ud med armene
  Hans Kurt Hahnje citiraoпре 8 месеци
  – Ja, efter at de er gået public, boomer det helt vildt, sagde Ismail med en hovedrysten. – De får mange positive tilkendegivelser.
  Anja Hesthavenje citiraoпре 8 месеци
  herude.
  Jeremy nikkede. – Vi er helt
  CPH Fashion People ApSje citiraoпре 8 месеци
  kuglepennene i brystlommen. – Nu er jeg i hvert fald kommet med min anbefaling. Hun førte dem ned til enestuen i den anden ende af afsnittet. Cecilie og Troels trådte ind i det mørklagte og kølige rum, hvor maskinparken tårnede sig om Astrids seng. – Hun har anden- og tredjegradsforbrændinger på 65 % af kroppen, hviskede lægen, mens de nærmede sig. – Hjerte og lunger har betydelige vævsskader. – Jeg må bede om, at besøget bliver kort.
  Lægen tilså Astrids drop, inden hun forsvandt ud af værelset.
  Cecilie så ned på Astrid, der udstødte en svag raspen. Hendes skaldede hoved var svært deformeret. Både læber, ører og næse syntes at være smeltet bort. En gul slange var ført til de blottede næsebor og sørgede for ilt, mens droppet i armen sendte rigeligt med morfin ind i hendes krop. Hvis nogen havde ønsket hævn over Astrid, var den fuldbyrdet, tænkte Cecilie og knyttede næverne.
  – Mit navn er Cecilie Mars. Jeg er kommissær i drabssektionen. Kan du høre mig, Astrid? Der lød et lille suk fra den læbeløse mund.
  – Vi er kommet for ... Situationen overvældede Cecilie, og hun holdt en pause. Det her virkede nyttesløst, men alligevel fortsatte hun. – Vi er kommet for at hilse på dig. For at fortælle, at vi efterforsker sagen grundigt. Så snart du er i bedring, vil jeg gerne tale med dig. Pas på dig selv, Astrid
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 9 месеци
  Cecilie løb op ad trapperne i etageejendommen på Bispebjerg Bakke nummer 5. Bag hende fulgte fire betjente fra Beredskabsstyrken i fuld kampudrustning
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 9 месеци
  Hun nikkede og var en smule imponeret over, at han havde tænkt tanken. – Men er det ikke begrænset, hvor mange nørder du kender?
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 9 месеци
  Cecilie trådte ind på Karstensens kontor.
  Jens Christian Hejndorfje citiraoпре 9 месеци
  overhørte ham. – Og med dem
  Winnie Marianne Andersenje citiraoпре 9 месеци
  side ville det medføre, at han ikke længere kunne overvåge sit territorium. Hvilket kunne blive fatalt for ham, da konflikten med Brothers ikke var blevet mindre. Hun vidste, at ham Manolo, som Jeremy havde ekskluderet for nylig, var blevet futtet af i en bilbombe. Cecilie vendte opmærksomheden mod nyhederne på tv’et, der netop rapporterede om et overstået gidseldrama i Horsens. En midaldrende mand med en hjemmelavet enhjørninge-maske havde taget seks kvinder som gidsler på en økocafé. Betjente fra politiets aktionsstyrke havde netop elimineret manden og befriet gidslerne, der alle var uskadt.

  Cecilie så det efterfølgende pressemøde,
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)