Hvis bare du var min, Jenny Han
da
Knjige
Jenny Han

Hvis bare du var min

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.
Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde. Der er blandt andre hendes første kys, drengen fra sommerlejren og endda hendes søsters ekskærste, Josh. Men efterhånden som Lara Jean arbejder sig igennem de pinlige og akavede spørgsmål, finder hun ud af, at der måske også kan komme noget godt ud af brevene. Trods alt.
306 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2015

Utisci

Allan Rahbæk Rægaard Andreasen
Allan Rahbæk Rægaard Andreasenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA
🐼Lagano štivo

Den var SÅ god!! Og helt vildt sjov

Jens Groth Eriksen
Jens Groth Eriksenje podelio/la utisakпре 9 месеци
💞Romantična

Mega mega god elsker den😍😍😍

Keld Laurvig Lauritsen
Keld Laurvig Lauritsenje podelio/la utisakпре 3 године
🌴Knjiga za plažu
🐼Lagano štivo

Sød historie

Citati

yesyes
yesyesje citiraoпре 4 месеца
Sørge for, at han ikke arbejder for mange søndage. Og sørg for, at han tager bilen til syn næste måned. Og sørge for, at I får købt kaffefiltre – I glemmer altid at købe kaffefiltre.”
Rene Gosch Tømrer-og Snedkerforretning v/Rene Gosch
Rene Gosch Tømrer-og Snedkerforretning v/Rene Goschje citiralaпре 6 месеци
eg troede, at jeg var ovre ham.Jeg mente det, da jeg skrev brevet, da jeg sagde farvel; det sværger jeg, at jeg gjorde. Det var ikke engang så svært, ikke rigtigt. Ikke når jeg tænkte på, hvor glad Margot var for ham, hvor meget hun holdt af ham. Hvordan skulle jeg ikke kunne unde Margot sin første kæreste? Margot, som havde ofret så meget for os alle sammen. Hun tænkte altid, altid, på Kitty og mig før sig selv. At give slip på Josh var min måde at tænke på Margot før mig selv på.Men nu, hvor jeg sidder her i stuen, og min søster er mange tusinde kilometer væk, og Josh er lige inde ved siden af, er det eneste, jeg kan tænke: Josh Sanderson, jeg var forelsket i dig først. Du burde have været min. Og hvis det havde været mig, ville jeg have pakket dig ned i min kuffert og taget dig med mig; eller ved du hvad? Jeg ville være blevet. Jeg ville aldrig være rejst fra dig. Aldrig nogensinde og ikke for noget som helst.At tænke den slags tanker og at føle den slags følelser er mere end illoyalt. Det ved jeg godt. Det er direkte forræderisk. Min sjæl føles snavset af det. Margot har været væk i mindre end en uge, og prøv bare at se, hvor hurtigt jeg bukker under. Hvor hurtigt jeg efterstræber Josh. Jeg er den værste slags forræder, for jeg svigter min egen søster, og der er ikke noget større svigt end det. Men hvad så nu? Hvad skal jeg stille op med alle de følelser?Der er nok i virkeligheden kun én ting, som jeg kan gøre. Jeg skriver et nyt brev til ham. Et efterskrift på lige så mange sider, som det tager at zappe de følelser, som jeg stadig måtte have for ham, væk. Jeg lægger det hele bag mig, en gang for alle.Jeg går op på mit værelse, og jeg finder min særlige skrivekuglepen frem, den med det rigtig jævne og glatte blæksorte blæk. Jeg tager mit tykke brevpapir frem, og jeg begynder at skrive.P. S. Jeg elsker dig stadig.Jeg elsker dig stadig, og det er et virkelig stort problem for mig, og det er også en virkelig stor overraskelse. Jeg sværger på, at jeg ikke vidste det. I al den her tid har jeg troet, at jeg var ovre det. Hvordan skulle jeg ikke kunne være det, når det er Margot, du elsker. Det har altid været Margot …Da jeg er færdig, lægger jeg brevet ind i min dagbog i stedet for min hatteæske. Jeg har på fornemmelsen, at jeg ikke er helt færdig med det endnu – at der stadig er mere, som jeg må sige. Jeg er bare ikke kommet på det endnu.
Jette Brønnum Jørgensen
Jette Brønnum Jørgensenje citiraoпре 6 месеци
De er SFH. Skabt for hinanden

Na policama za knjige

Forlaget Carlsen, Forlaget Carlsen
Forlaget Carlsen
Forlaget Carlsen
 • 674
 • 212
YA-bøger  , Carlsen
Carlsen
YA-bøger
 • 18
 • 5
Signe, Martin Falck-Hansen
Martin Falck-Hansen
Signe
 • 115
 • 4
Zarah , Ditte Jensen
Ditte Jensen
Zarah
 • 114
 • 1
Daniellas hylde. , Lea Heidi Christensen
Lea Heidi Christensen
Daniellas hylde.
 • 84
 • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)