bookmate game
da
Knjige
John le Carré

Sølvblik

Julian Lawndsley har opgivet sit prestigefyldte job i London og har slået sig ned som boghandler i en lille engelsk kystby. Men en aften, kun et par måneder efter karriereskiftet, får Julian besøg. Edward, en polsk emigrant, der bor i Sølvblik, det store hus i udkanten af ??byen, ved en hel del om Julians familie og er ualmindeligt interesseret i hans lille boghandel. En spionchef i London modtager et brev, der advarer om en faretruende lækage, og hans efterforskning fører ham til den stille kystby…
Sølvblik er en intens historie om et møde mellem uskyld og erfaring og mellem samfundspligt og personlig moral. John le Carré stiller i romanen spørgsmålet: Hvad skylder vi egentlig de mennesker, vi elsker?
196 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2021
Godina izdavanja
2021
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Jette Røssell

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Nord boje podelio/la utisakпре 3 године

  En lidt anderledes og så alligevel ikke fortælling af J le C og søn - åbenbart. En handling tilsyneladende uden det store spændende aktioneventyr. Den bærer lidt præg af at være J le C's eget ønske om en alternativ livsslutning for ham selv. Bogen giver et indblik i Tjenestens interne retorik og handlingsmønster som han så det. Man må ikke forvente de store afsløringer, men blot henholde sig til forfatterens version af det han ønsker at sige og det meste skal læses mellem linierne. Jeg sad tilbage med en fornemmelse af "nå det var så den bog." Ikke særlig omfattende og egentlig heller ikke særlig spændende, som jeg nok havde forventet, men til gengæld med lidt eftertanker om hvad bogen egentlig handler om. Jeg vil tilføje at disse og flere tanker dukkede op allerede under læsningen og de var der stadig ved bogens slutning.... læs den og TÆNK SELV !!!

 • Søren Møller Christensenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Overraskende god, klassisk le Carre. Sproget er som altid overlegent.

 • Lisa Wrisberg Smidtje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Kommende klassiker fra le Carrés hånd.

Citati

 • Inge Andersenje citiralaпре 2 године
  Lawndsley, gejstlig, erklærer hermed, at Gud ikke eksisterer, Amen.
 • Lisa Wrisberg Smidtje citiralaпре 3 године
  Jeg har levet mit liv i overensstemmelse med min stammes overtro, og jeg agter at blive begravet i overensstemmelse med dens ritualer.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)