Simone de Beauvoir

De uadskillelige

De uadskillelige er en hidtil upubliceret roman af Simone de Beauvoir baseret på hendes eget intime venskab med barndomsveninden Zaza.

I De uadskillelige skildrer Simone de Beauvoir på medrivende vis venskabet mellem de to piger Sylvie og Andrée. Allerede fra første møde bliver Sylvie fascineret af den smukke og vidende Andrée — hun vil gøre alt for at vinde hendes opmærksomhed og få hende til at gengælde sin kærlighed. Et tæt venskab vokser frem, men hele tiden i skyggen af Andrées stormfulde forelskelser, lunefulde temperament og dominerende mor. Sylvie prøver at få Andrée til at kæmpe for sin frihed og tidens begrænsende konventioner, men inden de ser sig om, er det for sent.

Bogen er et unikt indblik i det venskab og den tid, der fik afgørende indflydelse på Simone de Beauvoirs liv og forfatterskab. Det er en roman om kærlighed og venskab, om frihed, restriktioner og store tab.
128 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2020
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Utisci

  Dorte Linde-Bechje podelio/la utisakпре 18 дана
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja

  Lillianne Sonja Dideriksenje podelio/la utisakпре 2 месеца
  👍Vredna čitanja
  💀Jeziva
  💡Poučna

  Tømrermester Hansen & Ballegaard ApSje podelio/la utisakпре 3 месеца
  👍Vredna čitanja
  🌴Knjiga za plažu

Citati

  Dorte Linde-Bechje citiraoпре 19 дана
  Jeg kan godt lide roser; det er ceremonielle blomster som dør med et ærbødigt buk uden at visne.“
  Dorte Linde-Bechje citiraoпре 21 дана
  Når vinden blæste, susede det i poplerne. Vinden gjorde mig højstemt. Det forekom mig at træerne talte indbyrdes og med Gud fra den ene ende af jorden til den anden; det var et stykke musik og en bøn der gennemtrængte mit hjerte, før de steg op i himlen.
  Lisbeth Dina Jensenje citiraoпрошлог месеца
  Autenticiteten i hendes åndelige krav bliver i ordets egentlige betydning hendes død, en tortur der driver hende til indre modsigelser, fordi troen ikke for hende, som for mange, er en behagelig måde at instrumentalisere Gud på, et middel til at give sig selv medhold, at retfærdiggøre sig selv og flygte fra sit ansvar, men en smertelig måde at stille spørgsmål til en tavs, dunkel Gud, en skjult Gud.

Na policama za knjige

  Helene Juul Jensen
  Bøger 1
  • 438
  • 11
  Rikke Breitenstein
  Vil læse
  • 176
  • 2
  René Hinz
  Bob
  • 137
  • 2
  Peter Andreasen Lind
  Jette
  • 50
  • 1
  clausmikkelsen
  Marianne
  • 201
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)