bookmate game
da
Knjige
Majken Matzau

Stresscoaching – coaching i grænselandet

Bogen tilbyder viden, indsigt og metoder samt en proces for stresscoaching. Processen spænder over tre faser: rådgivning, opbygning og coaching, og coachens rolle og metoder i hver fase beskrives og eksemplificeres med cases fra forfatterens virke som erhvervspsykolog.
Bogen er skrevet med baggrund i forfatterens holistiske livssyn og henvender sig til ledere og hr-konsulenter såvel som til de mange leverandører af stresscoaching.
Bogen henvender sig dog i høj grad også til læsere, der selv har, eller har haft, stress inde på livet, og som ønsker at forstå og forløse stress på et dybere plan.
322 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2010
Godina izdavanja
2010
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

  sarahlilholm89je citiraoпре 4 године
  Vi er trænede i at være professionelle og i ikke at respondere på pressede situationer gennem ’acting out-adfærd’. De fysiologiske kamp-fl ugt-responser undertrykkes hermed. Stresshormonerne indlejres i stedet i kroppen, hvilket skaber stress og i sidste ende kan føre til hjerte-kar-sygdomme.
  sarahlilholm89je citiraoпре 4 године
  Stress kan således forstås som de forandringer, der sker i kroppen og i hjernen, når vi belastes indefra af vores følelser og tanker eller udefra af fx arbejdet. Forandringerne skyldes stresshormoner og signalstoffer, som udløses, når vi er pressede.
  sarahlilholm89je citiraoпре 4 године
  respons. I denne optik er stress hverken positiv eller negativ. Stress er derimod en helt naturlig reaktion på overbelastning, og således er stressreaktionen en yderst effektiv tjener, idet vi hele tiden kan regulere vores belastninger og liv som følge af de budskaber, vores stress-signaler sender os. Hvis vi altså ellers vælger at lytte til budskaberne. Som vi skal se gennem bogen, er dette snarere undtagelsen end regelen, når vi taler udvikling af stress.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)