Gasolin – masser af succes, Peder Bundgaard
da
Knjige
Peder Bundgaard

Gasolin – masser af succes

Čitajte
Gasolin slog alle rekorder i dansk rock i de bevægede 70’ere, og i “Gasolin – masser af succes” får du Peder Bundgaards personlige fortælling om platinplader, turnéer, bajere og hårdt arbejde. Peder Bundgaard følger det danske rockband fra havnen (Christianshavn) fra starten i 1969 og hele vejen, til de gav deres sidste koncert i 1978. Historien om Gasolin i 70’erne er et lille stykke danmarkshistorie.
158 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016

Ostale verzije

Gasolin – masser af succes, Peder Bundgaard

Utisci

Thomas Blem Grundahl
Thomas Blem Grundahlje podelio/la utisakпрошле године
🙈Ne drži pažnju

Anders Bo Pedersen
Anders Bo Pedersenje podelio/la utisakпре 3 године
🎯Vredna čitanja

Citati

Flemming Champion-sandberg
Flemming Champion-sandbergje citiraoпре 3 месеца
Jeg fik susen for ørene, da omstillingsdamen sagde: »Det er til dig. Det er en mand, der påstår, at det er ham, der har malet hende med trusserne«.
»Goddag«, sagde en venlig herrestemme, »Mit navn er Tage Hansen. Det er mig, der har malet billedet på væggen i Andy’s. Nu vil jeg gerne spørge om, jeg måtte få et eksemplar af pladen. Hvis det ikke er for meget forlangt, vil jeg gerne bede om to, jeg skal sige Dem, jeg har to døtre, som er Gasolin’-fans«.
Han fik sine to plader. Og når han ikke anlagde en kodyl erstatningssag, var det fordi, det ikke var hans eget motiv. Oprindelsen fortaber sig lidt i det uvisse, men det menes at stamme fra en pinup-kalender, som det amerikanske luftfartsselskab Trans World Airlines havde udsendt engang i 50’erne.
Men trusseløse Smukke Linda kunne stadig forarge lidt. Da Gas på deres vinter-tour nåede til Nørre Nissum i det nordlige Jylland, forlangte Indre Mission plakaterne fjernet.
Gas 3 blev released (udsendt) i november 1973, og pressemødet blev naturligvis holdt på Andy’s Bar. Der var bestilt et første oplag af pladen på hele 12.000 ex, men i løbet af de næste tre måneder solgte den 20.000 ex.
Et svimlende tal for en dansk rockplade.
For Gas 3 var på dansk, den engelske version kom meget s

Na policama za knjige

LARSEN, Bookmate
Bookmate
LARSEN
  • 5
  • 277
History & Biography, Pernille
Pernille
History & Biography
  • 562
  • 60
Peder Bundgaard, Bookmate
Bookmate
Peder Bundgaard
  • 10
  • 5
Musik, Niels Ravn
Niels Ravn
Musik
  • 72
  • 2
Musik og biografier, Helle Nørtoft Præstegaard
Helle Nørtoft Præstegaard
Musik og biografier
  • 20
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)