Anette Sams

Sandheden om sukker

  Lasse Linnet Høj Jensenje citiraoпре 5 година
  Spiser du flere gange om dagen søde sager eller mad, der bliver spaltet til masser af sukker i din krop, kan det derfor være umuligt for din krop at forbrænde fedt. Og for at gøre ondt værre: Den høje sukkerforbrænding og lave fedtforbrænding påvirker din appetitregulering, så du føler dig mindre mæt
  Jesper Wiese Svendsenje citiraoпре 2 године
  tilladt i EU.
  Invertsukker:
  Også kendt som kunsthonning. Dannes ved nedbrydning af almindeligt sukker
  Lotte Larsenje citiraoпре 2 године
  Som mennesker er vi nemlig skabt sådan, at får vi sukker, får vi lyst til mere sukker. Så selv de dage, hvor du med rystende hænder har lyst til at spise to poser vingummi, er det ikke unaturligt. Du er bare fanget i en negativ spiral, som du kan bryde ved hjælp af stabilt blodsukker.
  Lotte Larsenje citiraoпре 2 године
  Du forbrænder flere kalorier ved at løbe i en time (ca. 666 kcal) end ved at gå i en time (ca. 222 kcal). Samtidig forbrænder du mere ved at gå end ved at sidde stille i sofaen (ca. 75 kcal/time).
  Lotte Larsenje citiraoпре 2 године
  Småspiser du alligevel i løbet af dagen, kan de hyppige måltider i værste tilfælde føre til, at du har overskydende sukker i blodet det meste af dagen. Det høje blodsukker kan nedsætte din evne til at lagre sukker gradvis over dage, uger, måneder og år.
  Lotte Larsenje citiraoпре 2 године
  Stabilt blodsukker kræver hyppige måltider
  Fra et biologisk synspunkt er dette en misforståelse på størrelse med Rundetårn. Kroppen er verdensmester i at holde dit blodsukker stabilt – hvis du giver den lov og undgår at stå i vejen. Spiser du dagligt tre solide hovedmåltider med masser af grøntsager, protein og essentielle fedtstoffer, bliver sukkeret fra måltidet lagret effektivt i muskler og lever. I timerne op til det næste solide måltid vil muskellagrene forsyne musklerne med energi, mens leveren frigiver sukker til resten af kroppen. Kun hvis du er ekstremt fysisk aktiv, er det nødvendigt at spise mellem hovedmåltiderne.
  Lotte Larsenje citiraoпре 2 године
  Og så en lille løftet pegefinger: Har du sukkersyge med risiko for lavt blodsukker, skal du sandsynligvis spise mellemmåltider for at sikre, at dit blodsukker ikke bliver for lavt.
  Mje citiraoпре 2 године
  Andre veje til kronisk ømhed, der som udgangspunkt ikke kommer fra aktuel overbelastning eller skade, kan i princippet også handle om, at de proteiner, der sender smertesignaler gennem nervebanerne, er blevet glykeret.

  Du har derfor en gratis chance for at forbedre dine smerter, hvis du fokuserer kompromisløst på blodsukkeret. Og husk, at et ødelagt samspil mellem sukker og inflammationsprocesser
  Admir Muricje citiraoпре 2 године
  Hvor mange måltider ville du spise om dagen?
  Hvad ville du spise til morgenmad?
  Hvad ville du spise til frokost?
  Hvad ville du spise til aftensmad?
  Hvornår ville du sove og hvor længe?
  Hvornår ville du træne og afspænde?
  Hvor mange blodsukk
  Admir Muricje citiraoпре 2 године
  Må‍­l‍­ti‍­der‍­nes ti‍­m‍­ing skal sikre, at krop‍­pen er ef‍­fek‍­tiv til at lagre, når du spi‍­ser. Krop‍­pen lag‍­rer bedst, når du lige har be‍­væ‍­get dig, og mindst, når du lige har været inak‍­tiv.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)