Rachel Cusk

Kudos

Forfatteren Faye er inviteret til en litteraturfestival i et sted i Europa for at promovere sin nye bog. Allerede på flyet falder hun i snak med sin sidemand, der begynder at fortælle hende om sit liv. Han fortæller om sit job, sit ægteskab og om den forfærdelige nat, han lige har tilbragt med at begrave familiens døde hund. På festivalen fortsætter Faye samtalerne med de mennesker, hun møder. De taler om de store spørgsmål i livet, om kunst, familie, politik, kærlighed, sorg og glæde, retfærdighed og uretfærdighed, udholdenhed og succes, i både kunsten og livet, og om de erfaringer, man gør sig gennem livets overgange.

Med Kudos afsluttes Rachel Cusks kritikerroste og prisvindende trilogi, der er blevet kaldt for en fornyelse af romankunsten, på overbevisende og kraftfuld vis.
211 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2020

Slične knjige

Ostale verzije

Utisci

  Bo Gunnar Bertholdt Hüttigje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

  Flemming Todbjerg-nielsenje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👎Možete propustiti

  b0199977129je podelio/la utisakпре 9 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🚀Čita se u jednom dahu

Citati

  Theodor Holck Gregersenje citiraoпре 4 месеца
  Folk elsker afbrænding!« udbrød han.
  Faktisk, fortsatte han, kunne man se hele kapitalismens historie som en historie om afbrænding, ikke kun afbrændingen af substanser der har ligget i jorden i millioner af år, men også af viden, idéer, kultur og endda skønhed – med andre ord alt det som det har taget tid at udvikle og samle sammen.
  Lene Andersenje citiraoпре 9 месеци
  Det kan godt være, sagde hun, at det først er når det er for sent at slippe væk, at vi indser at vi har været frie hele tiden.

Na policama za knjige

  Kim Fogt
  To-be-read
  • 220
  • 2
  Mathias Lysdal Alrø
  Emma
  • 109
  Mette Munk
  Læst
  • 32
  Jonn Nolsöe
  Julies hylde
  • 33
  Erik Kragh Dalskov
  Erik
  • 30
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)