bookmate game
da
Knjige
Michael Larsen

Praktisk filosofi og ledelse

Denne bog giver en veldokumenteret og let læst introduktion til et svært emne, nemlig hvordan praktisk filosofi kan kvalificere arbejdet med at udvikle lederskab.
Siden det antikke Grækenland har mennesker benyttet filosofien som en hjælp til at udvikle sig. Og i dag viser erfaringer fra praksis, at filosofiske metoder giver konkrete resultater i menneskers og organisationers daglige liv. Ved at filosofere træner vi vores evne til at tænke både kritisk, konstruktivt og kreativt. Filosofien kan dermed hjælpe os til en større indsigt i, hvordan vi kan udvikle og realisere vores ideer. Den kan for eksempel lære os, hvad god ledelse er og hjælpe med at udvikle vores lederskab.
Praktisk filosofi og ledelse er en teoretisk forankret, men samtidig praktisk anvendelig bog til dem, der vil vide mere om filosofi og ledelse.
Denne nye udgave af Praktisk filosofi og ledelse er blevet opdateret, og der er tilføjet to nye kapitler – et kapitel om dannelse og et kapitel, som giver et eksistentielt perspektiv på udvikling af lederskab.
Af forfatteren til 
Dialog – En enkel vej til et godt samarbejde
141 štampana stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2013
Godina izdavanja
2013
Crtač
Mark Airs
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • pernillevaever11516je podelio/la utisakпре 6 година
  👍Vredna čitanja

  Mange tak. Lærte meget

 • allanmpedersenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • Stine Vitting Gregersenje citiraoпре 3 године
  or filosofisk aktivitet udvikler vores evne til at tænke, undersøge, vurdere, prioritere og beslutte på en måde, der er i overensstemmelse med det, vi tror på og gerne vil her i livet.
 • Stine Vitting Gregersenje citiraoпре 3 године
  Peter Senge (2003), der er forfatter til bogen Den femte disciplin, argumenterer for, at der er brug for både en participativ og en reflektorisk åbenhed. Den participative åbenhed sikrer, at organisationens medlemmer tør stå frem og sige deres mening. Den reflektoriske åbenhed handler om, at vi som mennesker er villige til at udfordre vores egen tænkning og erkende, at enhver vished, vi måtte have, i bedste fald blot er en hypotese om verden.
 • Stine Vitting Gregersenje citiraoпре 3 године
  en lærende organisation er et ideal, som man kan stræbe efter og hente visioner og inspiration i uden nogensinde at nå til det stadie, hvor det giver mening at sige: ”Vi er en lærende organisation”. Derimod har det meget mere værdi at beskrive sig selv som en organisation, der arbejder efter de idealer og tanker, der ligger til grund for den lærende organisation

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)