bookmate game
da
Knjige
Jeffrey Archer

Her var en mand

 • Henrik Vestergaard Sørensenje citiraoпре 2 године
  bagsiden af det.
  ”Han ringede
 • Lars Holst Bundgårdje citiraoпре 3 године
  Motor Neuron Sygdom
 • Britta Stormje citiraoпре 3 године
  destilleriet.” Virginia lænede sig frem og så håbefuldt på sin bror. ”Hvis du støtter mig i mit krav, så deler vi lige over, Archie.”

  ”Glem det, Virginia. Det var helt sikkert fars vilje, og i samme testamente beordrede han mig til at se til, at den blev ført ud i livet til punkt og prikke. Og det er præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre.”

  ”Men en søster tæller vel mere end –”

  ”End at holde ord? Nej, Virginia, det gør en søster ikke, og jeg er nødt til at advare dig om, at jeg – hvis du er ubesindig nok til at anfægte fars testamente, og sagen ender i retten – ikke vil tøve med at stille mig bag Freddie, for det er, hvad far ville have forventet af mig.”

  På hjemrejsen måtte Virginia konkludere, at hun endnu en gang
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  Instrukserne til mindehøjtideligheden var ikke til at misforstå, men det var på den anden side også en ceremoni, der var blevet nedfældet på skrift.
  Den højvelbårne
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  Kontoret var mindre end forventet, men de overdådige træpaneler og fine oliemalerier af hans forgængere havde fjernet enhver tvivl om den historiske betydning af hans nye rolle
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  Finis
  Harry lagde fyldepennen fra sig, sprang op og råbte som altid: ”Halleluja!”, når han havde skrevet ’finis’ på sidste side. Han satte sig igen, kiggede op mod loftet og sagde
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  overhusmedlemmerne længe før den afgørende debat havde besluttet, hvordan de ville stemme, vidste både Emma og Giles, at reformforslagets skæbne ville blive afgjort af en halv snes personer, der endnu manglede at blive overbevist om enten det ene eller det andet.
  Emma var stået tidligt op og havde læst sin tale igennem endnu en gang
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  En ting, der skulle på plads, før han begav sig ud på sin nye rejse, var hovedpersonernes navne. Harry vidste allerede, at handlingen startede i køkkenet i et lille hus i en gyde i Kijev, hvor en dreng, femten år, måske seksten, fejrede fødselsdag sammen med sine forældre.
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  den mest attråværdige kvinde på kloden, og hvis man kan fæste lid til boulevardpressen, har hun lige nu et forhold
 • Erik Andersenje citiraoпре 4 године
  Punkt 2,” sagde Sebastian. ”Lord Barrington er netop kommet tilbage fra Rom, og jeg tror, han har en del meget interessante ting at fortælle os. Giles?”
  Giles fortalte bestyrelsen om sit nylige besøg i Den Evige Stad
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)