Anne-Cathrine Riebnitzsky

Bookmate
Bookmate
6Knjiga68Pratilaca

Jedna cena. Obilje knjiga

Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!

Nešto za čitanje uvek na dohvat ruke

Prijatelji, urednici i stručnjaci mogu da vam pomognu da pronađete nove i zanimljive knjige.

Čitajte bilo kad i bilo gde

Vaš telefon je uvek uz vas, a samim tim i sve vaše knjige, čak i kada ste oflajn.

Bookmate – aplikacija koja vas podstiče na čitanje
Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 1998. Sprogofficer i russisk i 2003. Hun arbejdede bl.a. ved ambassaden i Rusland, inden hun i 2007 blev udsendt til Afghanistan, først som soldat og siden som udenrigsministeriets rådgiver. Anne-Cathrine Riebnitzskys første bog var biografien »Kvindernes krig« (2010) om hendes arbejde med afghanske kvinder. Bogen blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris 2010. I 2012 udkom hendes debut som romanforfatter, »Den stjålne vej«, som hun modtog BogForums Debutantpris for samme år. For sin anden roman »Forbandede yngel« (2013) modtog hun De Gyldne Laurbær.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпрошле године
Den jødiske smaragdsliber Pierre Levy falder død om med hjertestop, men vender mirakuløst tilbage til livet. Ingenting er som det var, men Pierre genoptager at spille skak med sin barndomsven, den muslimske juveler Youssef, og går i gang med det, som skal blive hans livs mesterværk: slibningen af en usædvanlig stor smaragd.
Smaragdsliberen, Anne-Cathrine Riebnitzsky
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпре 2 године
En historie om to veninder, der vikler sig ind i en fortælling om tro, retfærdighed, selvtægt, kærlighed, sorg, drab og tilgivelse. Monica er en atypisk præst, der taler med Gud. Hendes veninde Beate er en forsvarsadvokat, der har mistet sin mand i en tragisk ulykke og bebrejder sig selv for tabet.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпре 2 године
En barsk og poetisk roman om en kvindes kamp for at komme overens med sin fortid og måske få en chance for at finde kærligheden. Vinder af Politikens romankonkurrence 2013.
(e-bogen er desværre ikke tilgængelig for streaming i øjeblikket, men klik dig ind på bogen og klik 'vil gerne læse', så for du en notifikation, når bogen bliver tilgængelig.)
Forbandede yngel, Anne-Cathrine Riebnitzsky
Bookmate
Bookmateje dodao audio-knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпре 2 године
Forbandede yngel er en barsk og poetisk roman om en kvindes kamp for at komme overens med sin fortid og måske få en chance for at finde kærligheden.
Forbandede yngel, Anne-Cathrine Riebnitzsky
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпре 2 године
Det er en historie om Malika, den stolte afghanske kvinde, der er forkæmper for kvinderettigheder, hemmelig lærerinde for de lokale kvinder og gift med en velstillet forretningsmand. Malika´s mand har netop fundet sin anden kone på kun 13 år. Malika øjner hendes og den misbrugte gadedreng Javeeds skæbne som en chance for at vise verden et eksempel på hvad der reelt foregår under krigen i Afghanistan.
Den stjålne vej, Anne-Cathrine Riebnitzsky
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAnne-Cathrine Riebnitzskyпре 2 године
Anne-Cathrine Riebnitzsky har efter 14 måneders ophold i Helmand skrevet en stærk, personlig beretning om kvindernes kamp for et bedre liv. Den er også en gribende beretning om at være kvindelig soldat i Afghanistan, om den altid nærværende risiko og om sorgen over faldne kammerater.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)