bookmate game

BausagerBooks anbefaler

Bookmate
10Knjiga114Pratilaca
"At være læsende ligger for mig nærmest i forlængelse af at trække vejret. Jeg læser bredt og varieret. Smal litteratur, debutanter, noveller, digte, billedbøger, erindringer, bestsellers, de store amerikanske romaner, ungdomsbøger, fagbøger, grafiske romaner… Min egen kærlighed til litteratur, og det frirum jeg altid har oplevet i litteraturens verden, er af stor betydning for, at jeg i 2000 blev dansklærer og senere uddannede mig til skolebibliotekar. En interesse for forskellige genrer giver et bredt kendskab til litteratur, hvilket er en force både som dansklærer – men selvfølgelig også i mit arbejde som skolebibliotekar. Det bedste ved mit biblioteksarbejde er at kunne smitte andre med glæden ved litteratur, for vi har behov for et rum, hvor vi kan samle tankerne, se verden med nye øjne og træne vores empatimuskel.
Jeg har endvidere altid elsket at fotografere. Med Instagram fik jeg mulighed for at kombinere min litteraturglæde og fotografiet. Jeg slår mine folder på Instagram under @bausagerbooks
På min Bookmateboghylde har jeg samlet 10 vidt forskellige bøger, men som har sommeren eller naturen som gennemgående tema. Det er godt, vi har bøgerne til at svømme væk i, nu hvor sommeren måske ikke helt bliver, som vi forestillede os.”

Vi elsker bøger og vi elsker ny læseinspiration. Derfor har vi bedt en række bogfolk – forfattere, forlagsfolk og passionerede læsere – fremhæve bøger. Bøger, som betyder noget for dem, og som de derfor har lyst til at fremhæve. Alle anbefalinger bliver udgivet på boghylder under titlen "Bogfolk anbefaler bøger".
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Vi er blandt andet i 30’ernes Berlin, Frankrig, Schweiz. Fokus er ikke på den politiske uro, men på den klassiske historie om en midaldrende mand, som forlader sin kone til fordel for en meget ung elskerinde. Jo … den historie har vi hørt før, men nu er det Nabokov, der fører pennen. Det er fortræffeligt, tåkrummende, yderst humoristisk, til tider nærmest uudholdeligt! Som en gang god sladder! Hold nu op en menneskeindsigt/kundskab."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Smuk fortælling om familie, forelskelse, grænser, respekt, sorg, savn og KÆRLIGHED. Handlingen udspiller sig i Norditalien."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Uhyggen kryber ind i den danske sommeridyl i Kamilla Hega Holsts Domestic Noir-roman »RUD«. Kaisas søn forsvinder og jagten på ham, bliver jagten på Kaisa selv. Det er mørkt, råt, barskt. Med glimt af lys, håb. "
 • Kamilla Hega Holst
  Rud
  • 157
  • 3
  • 7
  • 24
  da
  Knjige
 • Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "»Villa America« er en bevægende historisk roman baseret på parret Gerald og Sara Murphy glamourøse og overdådige bohemeliv ved den franske Riviera i mellemkrigstiden med venner som Hemmingway, Picasso og Fitzgerald. En typisk amerikansk roman med et enormt persongalleri, drama, neuroser og utroskab. En perfekt sommerferiebog hvor du kan fordybe dig i det ekstravagante liv, de mange personer og næsten føle den varme franske sommer omkring dig."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "En pige og hendes families besøg i familiesommerhuset over en årrække. Det er en sanselig, ægte og meget troværdig fortælling. Om gentagelser og forandring. »Sommerhus« er også egnsbeskrivelse bestående af korte kapitler, som helt nøgtern beskriver vigtige steder i sommerhusområdet i Sejerøbugten."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Vi følger den engelske forfatter Fayes uge i Athen, hvor hun skal varetage et skrivekursus. Vi lærer Faye at kende gennem de mennesker, hun møder. Faye er især optaget af beretningerne om børn og parforhold. »Omrids« er en elegant og tankevækkende roman om, hvad mødet med andre mennesker og deres fortællinger gør for vores selvforståelse/udvikling."
 • Rachel Cusk
  Omrids
  • 388
  • 237
  • 3
  • 48
  da
  Knjige
 • Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Når man er 90 år, hvad er så tilbage, hvad er vigtigt? Den daglige gåtur, naturens gang, nuet, endnu et ord? Digtsamlingen “Inden så længe” blev for mig den der påmindelse om, at det måske i bund og grund er i det små, at det store findes. Tanker som jeg også tager med mig fra Corona-tiden."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Staten Florida er crazy med dens i perioder ulidelige varme, orkaner og vilde dyreliv. Hvad gør sådanne vilkår ved de mennesker, der bor her? Novellerne har primært kvinder som hovedpersoner. Vi er ude i sindets mørkere afkroge. Handlingerne foregår mest i Florida, men også i Brasilien og Frankrig."
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Man kunne også rette blikket mod sin egen have. Med »Den kriblende have« tager den britiske forsker i økologi og insektbevarelse, Dave Goulson, os med ud i haven. Bogen er øjenåbnende, inspirerende og tankevækkende. Har lyttet til bogen — og det fungerede.”
  Bookmateje dodao audio-knjigu na policu za knjigeBausagerBooks anbefalerпре 4 године
  "Drenge og mande-venskaber som de udfolder sig i en amerikansk sommerspejderlejr over 3 generationer. Romanen er en fortælling om et Amerika, hvor alt langsomt synes i forfald både moralsk, samfundsmæssigt, i naturen. “Mænds hjerter” minder os om det, der er essentielt."

  (Bogen er desværre pt ikke tilgængelig på Bookmate på dansk. /red.)
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)