bookmate game

Lone Hørslev

Bookmate
8Knjiga8Pratilaca
Debuterede i 2001 med digtsamlingen ”TAK”. Hun er bachelor i dansk litteratur og uddannet p åForfatterskolen 2001-03. Hun har modtaget Strunge-prisen i 2004, Jytte Borbergprisen i 2009, Autorernes hæderspris i 2013 og Det Danske Akademis Beatricepris i 2014. Lone Hørslev er desuden sangskriver og sanger i flere musikalske projekter.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпрошлог месеца
  Lone Hørslev går i sin nye roman tæt på den hvidvinspimpende, småsnaldrede og selvmedlidende 47— årige forfatter Anna. En gribende historie om en kvindes længsel efter en sammenhængende fortælling og hendes flugt fra sin egen kvælende ensomhed, fortalt med vanlig hørslevsk humor og poetisk bid.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  Alt er data i Lone Hørslevs nye digtsamling, ikke bare tal og beregninger, men kroppen, følelserne, konkreterne: dette ar og denne duft af citron, skriften og selve KÆRLIGHEDEN. Data indtager sanserne, sætter sig i blikket og kuraterer vores virkelighed.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  20 noveller fra dér hvor livet bliver lidt for meget. Eller lidt for lidt.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  Historien om Marie Grubbe er historien om adelskvinden der blev født ind i samfundets absolutte top, blev gift med kongens søn − og endte på bunden som fattig og forarmet kromutter på Falster.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  Digte om at finde ro, finde orden hvor der tilsyneladende mest er uorden. Digte om længsel efter tryghed vs. trangen til eventyr, dristighed, vildskab. Digte om at være fanget i strukturer man ikke forstår — kærlighedens uigennemskuelige, og de globale…
  Den hårfine grænse mellem at være SAT og at være SAT UD. Det beskidte, brutale liv der trænger sig på i form af finanskrise, forurening, EU-uro og de hjemløses nød.
  Digtsamlingen er illustreret af Rikke Bakman.
 • Lone Hørslev
  La'os
  • 58
  • 1
  • 8
  da
  Knjige
 • Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  Vi kommer ind i hovedet på fem personer: købmandsparret Marianne og Jørgen, Jannie der hjælper til i deres butik, Jørgens romanskrivende lillebror, Thomas, og hans islandske kone, Gunnhildur. Deres tanker om sig selv og hinanden, om valg, drømme og skuffelser blander sig med dagens gøremål, erindrede situationer og sansede glimt fra en sommervarm campingplads i Blåvandshuk.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  Foråret er kommet til Vejby med alt for meget varme og uro. En mand er død. En ny er flyttet til. Man går i kirke og passer hvert sit, man taler om vejret og ketchup. En fuglekikker drikker fadøl og drømmer om at se en azurmejse, og betjenten banker sin kone. Dette er en bog om kærlighed. Og om døden og om at længes. Det er en bog om Lars og Inger-Mai og om Politi-Peter, Mona og Stig og de andre, der er gæster i hinandens liv i Vejby.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeLone Hørslevпре 5 година
  En sjov, intens, rørende og sært livsbekræftende bog om ferier. Ferier som en slags livets sorte huller, hvor fortælleren Lone “som damp fra en gryde kartofler” kan lade forestillinger, tanker og fragmenter strømme ud. De handler om hende selv og kæresten og deres lille datter, om mor, mormor og fætter Bjarne, om søsteren, vennerne og veninderne.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)