bookmate game

Svenske krimier

Saga Egmont
18Knjiga60Pratilaca
  Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 5 година
  Som teenager fandt Malin liget af en lille myrdet pige i skoven omkring Ormberg, hvor hun voksede op. Sagen blev aldrig opklaret. Syv år senere arbejder Malin som kriminalassistent og bliver sendt tilbage til hjembyen Ormberg for sammen med nogle kolleger at grave i den gamle sag og finde nye spor. Men en aften forsvinder Malins ene kollega Peter, og Hanne, som er adfærdspsykolog fra Stockholm, og Peters kæreste, bliver fundet forkommen i skoven uden nogen som helst erindring om, hvad der er sket. Jake, en ung fyr med en stor hemmelighed, finder en dagbog tabt i skovbunden. Og så sker endnu et mord ...
 • Camilla Grebe
  Husdyret
  • 2.2K
  • 203
  da
  Audio
 • Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 5 година
  Emma har en elsker. Jesper er alt, hvad hun har drømt om og lidt til. Der er bare et lille problem - han er hendes øverste chef; en upraktisk, men også lidt spændende omstændighed. Så forsvinder Jesper lige så uventet, som han dukkede op. Og ikke længe efter findes en kvinde bestialsk myrdet i hans villa. Peter Lindgren, rutineret efterforsker hos kriminalpolitiet, får hjælp af adfærdspsykologen Hanne Lagerlind til at opklare mordet, som har tydelige ligheder med en ti år gammel uopklaret sag.
  Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 5 година
  I de dybe norrlandske skove er sommernætterne evigt lyse, og med midnatssolen hængende højt på himlen kører Lelle søvnløs rundt hver nat og leder efter sin forsvundne teenagedatter. Det har han gjort i tre år. Hun forsvandt en dag, hvor hun stod og ventede på bussen. Ingen så noget, og politiet har ikke nogen spor. Derfor har Lelle taget sagen i egen hånd og tjekker minutiøst hver eneste lille side- og skovvej langs landevej 95, også kaldet Silvervägen.

  En dag ankommer Meja og hendes mor til den lille by. De skal bo hos en ældre mand, Mejas mor har mødt på nettet. Meja har samme alder, som Lelles datter havde, da hun forsvandt. Hun savner en far, et trygt hjem, en almindelig familie, men må følge sin flyvske og lunefulde mor.

  Meja kæmper for at falde til, Lelle kæmper med savnet, og da efteråret nærmer sig, og mørket langsomt sænker sig, forsvinder endnu en ung pige.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  Et lig bliver fundet i en brandtomt indemuret i skorstenen. Liget bliver identificeret som Mats Persson – en mand der forsvandt sporløst en novemberaften i 1983. Ved undersøgelsen af Mats´ forsvinden i 80´erne kom det frem, at Mats tilsyneladende var kommet lidt for tæt på sandheden om, hvem der stod bag mordet på hans far. Kriminalkommissær Sven Andersson havde planlagt et stille og roligt arbejdsår, inden han skulle pensioneres. Afdelingen for uopklarede sager var derfor et oplagt sted for ham at være, men han tog fejl. Andersson erfarer, at Mats er blevet dræbt præcist på samme måde som hans far fyrre år tidligere – et skud i hovedet og to i brystet.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  Den gamle skipper Gerlof Davidsson bliver vækket midt om natten af en dreng, som banker på hans dør. Drengen kommer nede fra stranden og beretter om et skib fyldt med lig og døende sømænd og en gal mand med en økse.Øland kan se frem til en travl højsæson, når titusinde turister ankommer til den nordlige del af øen for at fejre midsommer. Men en af sommergæsterne er på hævntogt og efterlader sig død og skræk i sommernatten. I myldret af mennesker er det kun Gerlof, som begynder at mistænke, hvem hævneren kan være, og hvorfor han er ude efter en hel slægt. Det er kun ham, som har mødt manden før i sin ungdom, da de begge stod på kirkegården og pludselig hørte klagende lyde fra en nygravet grav …
 • Johan Theorin
  Gravgæst
  • 271
  • 14
  • 27
  da
  Knjige
 • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  En kold decemberdag forsvinder den ni-årige Amelie sporløst, da hun er på vej hjem fra skole for at hente sit luciakostume. Kriminalinspektør Embla Nyström og hendes team sættes på sagen, og mistanken rettes mod en stille og indadvendt teenager. Men da en politibetjent findes død og en eksplosionsbrand kort tid efter hærger en lade, begynder Embla at tro, at der ligger andre og større kræfter bag. Er der en seriemorder på fri fod, og vil det lykkes politiet at finde Amelie i live?
 • Helene Tursten
  Sandgrav
  • 714
  • 24
  • 50
  • 71
  da
  Knjige
 • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  BOG 3.
  Hvor meget af et menneskes liv kan man stjæle?En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren.Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten på en bestialsk og kynisk morder.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  BIND 2.
  Den svenske justitsminister forlader rigsdagen efter en hård debat. Han benytter bagudgangen for at undgå den ventende presse, men han når aldrig frem til sin bil, der står og venter på ham et stykke væk. Han synes at være forsvundet op i den blå luft, midt i magtens centrum. Dette sker et halvt år inden begivenhederne i ‘Offer uden ansigt’ fandt sted og i ugerne op til jul. Sneen og kulden holder både Stockholm og København i et jerngreb, da Fabian Risk kaldes ind for i al hemmelighed at udrede omstændighederne bag justitsministerens forsvinden. Officielt er sagen stadig Säpos ansvar, men ligesom Fabian og hans højgravide kollega Malin Rehnberg famler også Säpo i blinde. Snart viser det sig, at tingene langt fra er, som de burde være, og at stærke interesser arbejder på, at sandheden ikke skal komme frem.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND i serien om Embla Nyström.
  Embla Nyström er 28 år, bor i Gøteborg og er kriminalinspektør. Hvert efterår holder hun fri og deltager sammen med sin morbror Nisse i den traditionsrige elgjagt i skovene omkring Dalsland. Men årets jagt bliver på ingen måde, som medlemmerne af jagtselskabet havde forestillet sig, for mystiske hændelser præger jagten, og pludselig forsvinder to af jægerne i skoven. Da den ene bliver fundet død, må Embla indse, at ferien er slut. Sammen med sine kolleger fra kriminalpolitiet indleder hun en nervepirrende jagt på en morder.
 • Helene Tursten
  Jagtmark
  • 718
  • 43
  • 38
  • 74
  da
  Knjige
 • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  Da Harry Fribergs gode ven kriminalkommisær Vesper Johnson beder ham om hjælp til at opklare et mystisk mord på den rige direktør Benny Rietz, må den charmerende fotograf træde til. Da ét mord bliver til to, intensiveres jagten på «Den Kolde Hånd». Men det er, som om den snu morder hele tiden kender Harry Friberg og politiets næste træk - så Friberg har ikke andet valg en at forsøge at komme helt tæt på. En manøvre, der viser sig at være dødens farlig.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  Fem dykkere gør klar til en sikkerhedsøvelse ved en boreplatform mellem Norge og Skotland. Det hele burde være ren rutine, men noget går galt. Det viser sig, at et sted nede i dybet har en russisk ubåd viklet sig ind i boreplatformens understel af wirer. Hvad den laver der, er der ingen, der ved, men der er ingen tvivl om, at den slet ikke burde være der.
 • Aino Trosell
  Dyk
  • 11
  • 1
  • 1
  • 2
  da
  Knjige
 • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  Da krimiforfatter Louise Bright-Gregersson første gang bliver ringet op af en mystisk person, der spørger hende «Hvordan går det med at planlægge mordet?», tror hun umiddelbart, at det er en joke. Men opkaldene bliver flere og flere, og da én af forfatterens mordscener pludselig bliver til virkelighed, er hun for alvor skræmt. Spørgsmålet er blot, hvem i alverden den uhyggelige efteraber er?
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND I FABIAN RISK-SERIEN.
  Efterforskeren Fabian Risk flytter til Helsingborg med sin familie og planlægger at holde nogle ugers ferie. Men allerede efter få timer i byen bliver Risk kontaktet af sin nye chef, Astrid Tuvesson, angående et brutalt mord. Liget af Jørgen Pålsson, som er Risks gamle klassekammerat, er blevet fundet - han er blevet brutalt myrdet og har fået begge hænder skåret af.
  Der går ikke længe, før flere lig af tidligere klassekammerater dukker op, og Risk befinder sig meget hurtigt i en alvorlig sag, hvis opklaring bliver en kamp mod tiden. Og hvor han i høj grad selv kan komme til at spille en rolle ...
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND i serien om Frederik Broman.
  Mens Henrik og Malin og deres to børn har holdt sommerferie i Stockholm, har de udlejet deres nyrenoverede hus på det nordligste Gotland. Da de kommer hjem, finder de glasskår på køkkengulvet og afføring i børnenes legetøj. Det mest skræmmende er dog, at nogen har prikket øjnene ud på deres familiefotos. Truslen er ikke til at tage fejl af, men hvem vil gøre dem ondt?
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  En bølge af selvmord skyller ind over Sverige. Rundt om i landet tager unge mennesker livet af sig selv på de mest makabre måder. Fælles for dem er, at de er store fans af enmandsbandet Hunger og i selve dødsøjeblikket lyttede til bandets musik, optaget på gamle kassettebånd.
  Kriminalkommisær Jens Hurtig efterforsker de usædvanligt brutale og sørgelige selvmord. Hvad er sammenhængen, og hvem er denne Hunger?
 • nedostupno
 • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND i serien "Victoria Bergmans svaghed".
  I Stockholm sidder kriminalkommissær Jeanette Kihlberg pludselig begravet til op over begge ører i en frygtelig sag om forsvundne drenge, hvis lemlæstede lig dukker op på steder, hvor ingen har set noget, og ingen kender til eller savner dem. Er der tale om menneskehandel, en pædofiliring eller bare meningsløs vold?
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND i Ølandskvartetten.
  En tåget sensommerdag i begyndelsen af 70’erne forsvinder en lille dreng på Øland. Ingen spor efterlades. I dage og uger leder familien, politiet og frivillige efter ham. Mere end 20 år senere får drengens mor Julia et uventet opkald fra sin far, søkaptajnen Gerlof Davidsson. Han beder hende om at komme til Øland for at hjælpe ham med et nyt spor af det forsvundne barnebarn.
  Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeSvenske krimierпре 7 година
  FØRSTE BIND i serien om kriminalinspektør Irene Huss.
  En svensk rigmand falder ud fra altanen i sin luksuslejlighed i Göteborg. Det ligner selvmord, men viser sig at være mord. Irene Huss bliver sat på sagen, og snart er hun på sporet af en udspekuleret morder.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)