Via Terra – Sekten på Tågeøen

Bookmate
2Knjige108Pratilaca
Mariette Lindsteins spændingstrilogi om sekten Via Terra. Serien bygger på forfatterens egen flugt fra Scientology. Hidtil er udkommet to ud af tre bind i serien.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeVia Terra – Sekten på Tågeøenпре 4 године
  Sofia Bauman forsøger at skabe sig et nyt liv efter to år i sekten ViaTerras vold. Vejen tilbage viser sig at være langt vanskeligere, end hun havde troet. Hun bliver mødt med fordomme og mistænksomhed og plages af mareridt. Inde i hende vokser trangen til at gøre gengæld. Franz Oswald, sektens leder, sidder i fængslet og venter på rettergang. Han er helt rolig og fortryder intet. Ved hjælp af sin advokat begynder han at spinde et net, som rækker langt ud over fængslets mure og med et eneste formål — at få hævn over Sofia.

  Anden del.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeVia Terra – Sekten på Tågeøenпре 4 године
  På en tåget og stormomsust ø i den svenske skærgård har en new age-bevægelse slået sig ned på herregården Via Terra. Den karismatiske leder Franz Oswald samler sine tilhængere under mottoet ”Vi vandrer jordens vej” og budskabet om, at verden er ude af balance og stress og giftstoffer ved at ødelægge menneskeheden.

  Første del.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)