Madmentor, Sofia Manning, Marie Steenberger
da
Audio
Sofia Manning,Marie Steenberger

Madmentor

Slušajte u aplikaciji
4:26:22
  • 💡2
  • 🎯1
  • 👍1
Hvordan er dit forhold til mad?Det kan lyde som et uskyldigt spørgsmål, men for mange er forholdet til mad fyldt med bekymringer og dårlig samvittighed. For de er utilfredse med deres krop. Og ofte bliver madregler og kalorietælling løsningen, men det får kun utilfredsheden med kroppen og dem selv til at vokse.I denne bog får du blandt andet hjælp til at:Finde din naturlige vægt

Bryde et negativt spisemønster

Droppe den dårlige samvittighedBogen er til dig, der er træt af perioder med slankekure efterfulgt af overspisning, og som ønsker et langt mere afslappet forhold til mad. Den er også til dig, der allerede arbejder med sundhed, og som synes, du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed.

Sofia Manning er coach, og Marie Steenberger er kost- og ernæringsvejleder. I "Madmentor" får du de metoder, som de bruger i deres undervisning på Madmentoruddannelsen, og som har hjulpet mange mennesker ud af deres kamp med f.eks. overspisning, underspisning, negativ kropsopfattelse og madafhængighed.
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
227Slušalaca2Utiska
  • 💡Poučna2
  • 🎯Vredna čitanja1
  • 👍Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
Camilla Nielsen
Camilla Nielsenje podelio/la utisakпрошлог месеца
💡Poučna

Camilla Madsen
Camilla Madsenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Madmentor, Sofia Manning, Marie Steenberger
Madmentor
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)