Sofia Manning

Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sine resultater inden for både undervisning og coaching.

Knjige

Audio-knjige

Citati

Hair & Lashes By Tanja v/Tanja Lauritzenje citiraoпре 2 године
Nu med sin coachinguddannelse bag sig og en nyindrettet garage til sin malerinteresse. Ofte er det vigtigste, der sker i et coaching forløb, at vi indser, at det er os selv, der får malet os op i et hjørne. Vi fængsler os selv. Cellen består af vores egne overbevisninger og forestillinger. Og vi er i virkeligligheden fri til at gøre. Lige. Hvad. Vi. Vil.
En coach kan hjælpe mennesker med at indse, hvorfor de ikke lever det liv, de ønsker

Det er ikke, fordi mennesker ikke vil være lykkelige. Det er ikke, fordi de ikke vil udnytte de muligheder, talenter eller kvaliteter, de har. De ved bare ikke, hvad der forhindrer dem i det. De tror, at det er deres begrænsede ressourcer
Stinne andersenje citiraoпре 2 године
For at være en stærk coach må man nemlig også selv være inde i en udvikling og proces. De bedste coaches er dem, der også har været i stand til at skabe det liv, de ønsker for sig selv. Af den enkle grund, at når du står ved dig selv og dine drømme, så vil du automatisk tiltrække mennesker, der ønsker at være i stand til det samme.
Stinne andersenje citiraoпре 2 године
da coaching netop er et lærestykke i ikke at sætte sit lys under en skæppe og ikke at acceptere middelmådighed, men snarere stile imod at realisere de mål og drømme, vi alt for længe har fået fortalt, var urealistiske

Utisci

Annette Ravnholt Skovje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Super inspirerende bog tak for den 👍🏻🤗

Jesper Søbækje podelio/la utisakпре 2 године
🔮Kompleksna
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

Læste den I et stræk uden pause, vildt god selvhjælps bog uden hokuspokus, det direkte fra leveren og ud fra egne livserfaringer og ikke mindst citater fra store tænkere.

Bliver læst igen og igen for genopfriske....
Kan i den grad anbefales, fik meget selvindsigt i hvor jeg er personligt i livet, samt hvorfor. 💫🙏

Lena Shakeshaftje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Helt sikkert læseværdig👍

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)