Lasse Holm

Lodbrogsønnernes død

Slušajte u aplikaciji
Tredje selvstændige bind i Lasse Holms succesfulde krimitrilogi om vikingerne.


Forår 873. Rolf og lodbrogsønnerne gør tjeneste i Konstantinopels garde, selvom det volder dem problemer at være underlagt en kristen herre. Da de en nat finder rigets tredjemægtigste mand myrdet, og meget tyder på, at den skyldige er nordbo, begynder et kapløb med tiden.


Mens ligene hober sig op, rejser Rolfs efterforskning hurtigt flere spørgsmål, end den opklarer. Hvad er det for en hemmelighed, morderen forsøger at skjule? Hvor langt ind i magtens cirkler fører sporene? Og nytter det for Rolf og hans venner at flygte hjem mod nord, da jorden brænder under dem – eller er deres fjender så magtfulde, at de kan ramme dem hvor som helst?


Lodbrogsønnernes død bygger på virkelige begivenheder.
12:11:26

Ostale verzije

Lodbrogsønnernes død, Lasse Holm

Utisci

Linette Dannesboe
Linette Dannesboeje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

God og underholdende 😊

Nikolai Helmersen
Nikolai Helmersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Spændene bog, trods en kedelig oplæser. Bogen er medrivende og lærerig, trods enkelte fejl et par steder, enten af forfatteren eller oplæseren som får sagt forkert.

Ravnulf
Ravnulfje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju

Bogen er sikkert meget god - ligesom de 2 foregående i serien. Men jeg magter ikke at høre på Jesper Bøllehuus. Ofte krukket stemme gående fra råbende til dyb hvisken, så jeg mange gange ikke kan høre, hvad der bliver sagt. Derfor går min vurdering udelukkende på oplæseren, som jeg flere andre gange er sprunget over. En skam da jeg gerne ville have hørt bogen.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Lodbrogsønnernes død, Lasse Holm
Lodbrogsønnernes død
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)