da

Politikens Forlag

Objavljene knjige

Objavljene audio-knjige

Objavljene serije

Citati

Lisbeth Rudbech Bønningje citiraoпрошле године
et højt på strå hos Rigspolitiet. Det var blandt andet ham, der stod bag tiltaget om at etablere en ny rejseenhed – en kompensation for det gamle Rejsehold, som for længst var gået over i historien. Efter den fejlslagne efterforskning af mordet på en ung teenager i Korsør var presset for at få sagen opklaret landet på Velins skuldre, og han havde fået opbakning og tilladelse til at nedsætte en særenhed, en særlig efterforskningsgruppe, der kunne rykke ud og assistere landets 12 politi­kredse i særligt krævende sager. Politikreds 13 blev rejseenheden i daglig tale kaldt, eller slet og ret P13. Og Louise var blevet udtaget til at lede den enhed, som skulle hjælpe med opklaringen af sager, der hørte under personfarlig kriminalitet, rundtom i landet.
- Du ved lige så godt som jeg, at regerin
Jensje citiraoпре 2 године
jeg har prøvet at spise på, og jeg kan næsten ikke tale om andet bagefter. Sovsen er tyk og smager meget specielt. Hvis man mærker godt efter, prikker den på tungen.
Det sker, at vi låner os til Sunwings tennisbane. Det er det, min far kalder det: at låne. Han har opdaget, at der er en dansk
Jannie Trier Tingleffje citiralaпре 2 године
Ataata: Far
Amisut: Sælflok
Anaana: Mor
Ataatannguaara: Min lille far
Palasi: Præst
Aataa: Bedstefar
Aanaa: Bedstemor
Asasara: Min elskede
Kiffaq: Husholderske
Tiaavulu: Djævel
Tornaarsuk: Stor ånd
Qivittoq: Fjeldgænger
Suaasat: Sælsuppe
Amaat: Kvindeanorak med stor hætte
Naalagaq: Chef
Apa: Kys
Ulo: Kvindekniv
Puisi: Sæl
Piniartorsuaq: Storfanger
Miteq: Edderfugl
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)