Tess Gerritsen

Gravkammeret

Slušajte u aplikaciji
Da en perfekt konserveret mumie bliver fundet i den støvede kælder under Crispin Museum i Boston, vækker det begejstring, både på det skrantende museum, der pludselig har en publikumsattraktion i sin samling, og i offentligheden, der døber det sjældne fund Madam X. En CT-scanning bliver udført under stor bevågenhed, men det står hurtigt klart, at noget ikke er, som det skal være. Det mumificerede lig viser tegn på nylige skader, og Madam X er ikke længere en sag for oldtidseksperter, men en sag for retsmediciner Maura Isles.
For Maura og drabsefterforsker Jane Rizzoli fra Boston Politi er de tekniske beviser ikke til at tage fejl af – der er tale om et nutidigt mordoffer. Og da de uhyggelige levn af endnu en kvinde bliver fundet i et skjult kammer i museets kælder, står det isnende klart, at en galning er på fri fod – og driver gæk med dem.
Arkæologen Josephine Pulcillo er, ligesom de øvrige medarbejdere på Crispin Museum, rystet over fundene, men kun hun ved, at morderens kryptiske beskeder rummer en viden, der er særligt rettet mod hende: detaljer om en mørk hemmelighed, hun troede var begravet for evigt.'
Maura må nu støve sin viden om gamle dødsritualer af for at afsløre en morders forskruede slutspil. Og da Josephine bliver bortført, har Maura og Jane forsvindende lidt tid til at opspore Arkæologi-morderen, inden han føjer endnu et uhyggeligt eksemplar til sin makabre samling.

Det kringlede plot holder læserne hen i det uvisse.
Publishers Weekly

Gravkammeret er en fantastisk spændingsroman med et utal af uventede drejninger ... en dygtigt spundet krimihistorie.
Toronto Globe and Mail

Kriminallitteratur, når den er bedst. Nervepirrende og umulig at lægge fra sig.
Harlan Coben
10:19:53
Izdavač
Jentas Lyd

Ostale verzije

Utisci

Per Kjeldsen
Per Kjeldsenje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

Okay

Line Kirkedal Laursen
Line Kirkedal Laursenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Tess gør det igen 👍🏻

Thomas Jensen
Thomas Jensenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Kanon læsning.. meget fængende..

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Gravkammeret, Tess Gerritsen
Gravkammeret
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)