bookmate game
da

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen er en international bestsellerforfatter, som er mest kendt for hendes medicinske thrillere. Gerritsen er tidligere læge, så har derfor et medicinsk indblik, som ikke mange andre forfattere besidder. Hun udgav sin første roman i 1987 og har været aktiv lige siden. Hun er højst sandsynligt mest kendt for hendes Rizzoli & Isles serie, der tæller hele 12 romaner samt to noveller, og som også er blevet omdannet til en succesfuld tv-serie i USA.

Udover at være en New York Times bestsellerforfatter, har Gerritsens værker også ligget nummer 1 på både de tyske og britiske bestsellerlister. Hendes bøger er udgivet i 40 lande, og har solgt i over 30 millioner eksemplarer verden over.
godine života: 12 juna 1953 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Citati

Michael Brian Thygesenje citiraoпре 2 месеца
det skal være?” spurgte han.

”Jeg
Randi Tillgaardje citiraoпрошле године
Selv om hun var forberedt på strømmen af blod, undslap der ved det første snit i membranen en stråle, der var så eksplosiv, at hun følte et strejf af panik. Blodet vældede ud over stofstykkerne og strømmede ned på gulvet. Det sprøjtede ud over hendes kittel, og varmen var som et kobberduftende bad, der gennemvædede hendes ærmer. Og det fortsatte med at strømme ud i en satinagtig flod.
Hun satte i al hast sårhager fast for at udvide såråbningen og holde operationsfeltet åbent. Littman stak sugekatetret ind. Blod løb gurglende ind i slangen. En strøm af højtrødt blod plaskede ind i glasbeholderen.
”Flere kompresser!” råbte Catherine hen over det hvæsende sug. Hun havde stoppet et halvt dusin sugende kompresser ned i såret og set til, mens de på magisk vis blev røde. De var gennemvædede inden for få sekunder.
Jan Lohse Sørensenje citiraoпре 2 године
Lauren satte sig atter i lænestolen og fæstnede sit blik på Frost. ”Har I gjort fremskridt i efterforskningen?”
Atter var det Rizzoli, der svarede; hun var fast besluttet på at fastholde kvindens opmærksomhed og var irriteret over, at den allerede var vendt mod Frost igen.
”Vi forfølger nogle nye spor,” sagde hun

Utisci

Heidi Ahlmann Petersenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

😂😎😎😎😎

Heidi Ahlmann Petersenje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

🤘💪💪

Heidi Ahlmann Petersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

👍🏻

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)