A.J. Kazinski

Miraklernes nat

Slušajte u aplikaciji
Hvordan er jeg endt her? Sådan spørger gidselforhandleren hos Københavns Politi, Niels Bentzon, sig selv, igen og igen. Hans elskede kone, astrofysikeren Hannah Lund, er terminalt syg. Hun er rejst til Sydfrankrig, til den lille bjergby Lourdes, i et desperat forsøg på at blive mirakuløst helbredt. Og mens Niels står tilbage, alene med to små børn og udsigten til et liv uden Hannah, havner han pludselig midt i en spektakulær mordsag: En 33-årig gymnasielærer findes myrdet i en kælder på Nørrebro. Hvad der ved første øjekast ligner et fatalt knivopgør, viser sig at blive startskuddet til en sag , der trækker tråde tilbage til Jesu lidelse og død på korset i Jerusalem for 2000 år siden. Gymnasielæreren er nemlig blevet korsfæstet. Korset er blevet fjernet, det eneste politiet har at gå efter, er hullerne i håndleddene og fødderne, og en mystisk tegning på væggen i kælderen.

Findes der mirakler? Ikke i Lourdes, konstaterer den dødsmærkede Hannah. Men måske i Jerusalem, den hellige by, miraklernes hovedstad?

Miraklernes nat er femte, selvstændige bind i serien om gidselforhandleren Niels Bentzon og astrofysikeren Hannah Lund. Den flere gange prisbelønnede serie har solgt 300.000 eksemplarer i Danmark og udkommer i mere end tyve lande verden over. Den første bog i serien, Den sidste gode mand, er solgt til filmatisering i Hollywood. Yderligere findes den som graphic novel.

Om forfatterne:
A.J. Kazinski er et pseudonym for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. A.J. Kazinski har tidligere udgivet de internationale bestsellere Den sidste gode mand (2010), Søvnen og døden (2012), Den genfødte
morder (2015) og Drømmetyderens død (2016). I 2013 udkom den anmelderroste En hellig alliance og i 2014 Forfølgerne. Den sidste gode mand fik Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom 2010 og den prestigefyldte
franske pris Prix Relay i 2011.
12:07:13

Ostale verzije

Utisci

Christina
Christinaje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Så fantastisk en serie. Virkelig virkelig god. Trist at der ikke kommer flere.

Katharina Arnbjørn
Katharina Arnbjørnje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Fantastisk - bare SÅ ærgerligt hvis der ikke kommer flere i denne skønne serie

Eva Marie Svendsgaard
Eva Marie Svendsgaardje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
💧Sentiš

Har elsket serien om Niels og Hannah - virkelig ærgerligt der ikke er flere bøger - vil slet ikke give slip på dem 😀
God fornøjelse til jer der ikke har stiftet bekendtskab med dem endnu 😊

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Miraklernes nat, A.J. Kazinski
Miraklernes nat
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)