Blodrus, Thomas Enger
da
Thomas Enger

Blodrus

unavailable
10:19:09
  • 👍4
  • 🎯1
  • 🚀1
En ældre kvinde bliver mishandlet og dræbt på et pleje­hjem i Oslo. Alt tyder på, at gerningsmanden har flere ofre i tankerne.
Kriminalreporter Henning Juuls søster, justitsminister Trine Juul-Osmundsen, bliver anklaget for at have forgrebet sig på en ung, mandlig politiker og modtager samtidig en trussel: Gå af, eller den virkelige sandhed om, hvad der skete en nat sidste år, kommer for en dag. Sagen udløser mediehysteri, og Trine gemmer sig i den hytte, familien tog til, da Henning og Trine var børn.
Henning Juul bliver sat på plejehjemssagen, men kan ikke lade være med også at engagere sig i sin søsters sag, selv om hun ikke vil vide af ham. Så slår drabsmanden til igen. Han har stadig noget at hævne.

BLODRUS er tredje roman i serien om kriminalreporter Henning Juul, der mistede sin søn i en brand for flere år siden og stadig kæmper med gåden om, hvad der lå bag.

"'Blodrus' er en rasende god spændingsroman. En af den slags, hvor tiden flyver af sted, fordi du er fanget fra første til sidste side. En bog, der stjæler dine nattetimer. ... Norge har givet os mange blændende krimiskribenter det seneste årti, og Thomas Enger placerer sig i toppen af disse forfattere. Han har, ligesom f. eks. Jo Nesbø, en evne til at skildre personer, så du føler, at du lærer dem at kende personligt i løbet af bogen."
Vejle Amts Folkeblad ★★★★★

"'Blodrus' er en krimi i den centrale nordiske tradition, der byder på gåder, der skal løses, og mulighed for sociale og psykologiske sonderinger i den nøgne og sårbare situation, som forbrydelsen pludseligt og ganske uventet åbner for."
Jyllands-Posten
Izdavač
Modtryk
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Blodrus, Thomas Enger
Thomas Enger
Blodrus
  • 386
  • 11
  • 16
  • 45
da
Knjige
533Slušaoca5Utisaka
  • 👍Vredna čitanja4
  • 🎯Vredna čitanja1
  • 🚀Čita se u jednom dahu1
Prijavite se ili se registrujte
Ginie Finken
Ginie Finkenje podelio/la utisakпре 10 месеци

Er vild med serien om Henning Juul. Det er sådan en serie der bliver bedre bog for bog

Susie Heissel
Susie Heisselje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

Susanne Baunbæk Hansen
Susanne Baunbæk Hansenje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Blodrus, Thomas Enger
Blodrus
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)