Mathilde Walter Clark

Lone Star

Slušajte u aplikaciji
Da Mathildes stedfar dør, plages hun af spørgsmålet om hvad der vil ske, hvis hendes egen far dør ovre på den anden side af Atlanten. Vil der være nogen som ringer? Af skræk for at fortiden skal gå til grunde i hendes erindring, går hun i gang med at skrive den bog om sin far som hun altid har vidst at hun skulle skrive.


Det er historien om en far og en datter og om alt det der adskiller dem – havet, sproget og en stedmor af mytologiske dimensioner. Og om tiden der nådesløst går. En dag er vi voksne, og barndommen ligger uigenkaldeligt bag os, fuld af huller og ting vi fortryder.


Men faren er endnu levende, og datteren har masser af vilje. De mødes på hans fødeegn i Texas. Kan hun gøre
slægtens sted til sit eget? De besøger slægtninge, døde som levende. Texas’ historie filtrer sig sammen med familiens. Der vokser et landskab frem. Tiden bliver langsom. De sidder på verandaen i hver sin gyngestol og ser himlen sortne ...


Lone star er en roman om familie og tilhørsforhold og om at overvinde enorme afstande. Om at være levende og om at se og forstå – og elske alligevel.
13:27:13

Utisci

Lene Juel Kristensen
Lene Juel Kristensenje podelio/la utisakпре 2 године

Rørende, smukt skrevet (og her fortalt), og virkelig værd at læse❤️

Charlotte Bülow De Lisser
Charlotte Bülow De Lisserje podelio/la utisakпрошлог месеца

God historie, men lidt kedelig.
Som lydbog er det skønt, når forfatteren selv læser op.
Det giver en god sjæl i fortællingen.

Lone Majbritt Bentzen
Lone Majbritt Bentzenje podelio/la utisakпре 2 месеца

Nød at høre den, en film viste sig for mit indre syn, mens Mathilde Walter Clark læste sin egen historie for mig, stor oplevelse!

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Lone Star, Mathilde Walter Clark
Lone Star
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)