Henning Juul sidder i en båd ude på en lille sø. En mand med et våben i hænderne sidder over for ham. Ved mandens fødder ligger et lig, som snart skal smides i vandet. Henning Juul er sikker på, at han skal lide samme skæbne. Og han ved, at det er hans egen skyld.
Det er lidt over to år siden, Henning Juul mistede sin søn i en brand, og lige siden har han kæmpet med gåden om, hvem der satte ild til lejligheden, hvor hans og Noras lille søn omkom. De spor, Henning følger, fører nu endelig til et svar.

BANESÅR er femte og sidste bog i serien om kriminalreporter Henning Juul. Et stort forbryderdrama og løsningen på gåden om, hvem der dræbte Henning Juuls søn.

"En serie, som er 100% anbefalelsesværdig for enhver med hang til krimi." Nordjyske Stiftstidende ★ ★ ★ ★

"...dette sidste bind (...) og hele serien, og det er immervæk tæt på at være 1500 sider, er fandens god underholdning." Litteratursiden.dk

"Nu har alle de løse tråde fundet sammen og sløjfen er bundet, så man ikke er i tvivl om, at det nu er slut med nye eventyr sammen med Juul. Bøgerne er dog klar til filmatisering, og jeg håber det bliver godt, for det fortjener Enger med hans gode serie." Bognørden.dk
9:20:52
Izdavač
Modtryk

Ostale verzije

Banesår, Thomas Enger
Thomas Enger
Banesår
  • 508
  • 27
  • 23
  • 55
da
Knjige

Utisci

Jette L.
Jette L.je podelio/la utisakпре 2 месеца
💤Smooor!

Serien kunne sagtens have været kogt ned til 3 bøger efter min mening. Der er alt for meget ligegyldigt fyld, og den bliver virkelig langtrukken.

Ginie Finken
Ginie Finkenje podelio/la utisakпрошле године

Er vild med serien om Henning Juul. Det er sådan en serie der bliver bedre bog for bog

Vibeke Refsgaard Kjær
Vibeke Refsgaard Kjærje podelio/la utisakпрошлог месеца
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Banesår, Thomas Enger
Banesår
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)