Julie Hastrup

Mirakelmanden

Slušajte u aplikaciji
Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt.

Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab hemmelig, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.

Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net …
12:32:27

Ostale verzije

Mirakelmanden, Julie Hastrup
Julie Hastrup
Mirakelmanden
  • 1.5K
  • 191
  • 82
  • 187
da
Knjige

Utisci

Lisbeth Mæng Tonnesen
Lisbeth Mæng Tonnesenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Jeg elsker at lyde til mirakelmanden for den var spændende og fang

Helle Dalby
Helle Dalbyje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

Rigtig god og spændene

Susan Skallebæk
Susan Skallebækje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Helt klart værd at læse - super god kemi fra start til slut.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mirakelmanden, Julie Hastrup
Mirakelmanden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)