Christina Lauren

Beautiful Stranger

Slušajte u aplikaciji
En charmerende engelsk playboy. En kvinde som endelig har bestemt sig for at nyde livet. Og mange hæmningsløse møder. Andet bind i Beautiful Bastard-serien.

Sara er lige flyttet til New York for at komme sig over sin utro eks. hun er opsat på at nyde livet og have så mange uforpligtende affærer som muligt. Så da hun møder den uimodståelige og sexede englænder Max på en natklub, skulle det egentlig bare være for en enkelt nat. Men Max får hende til at smide hæmningerne på en måde, hun aldrig havde drømt om, og snart er han ikke længere et flygtigt møde, men hendes Beautiful Stranger.

Alle ved, at Max nedlægger kvinder på stribe, men det betyder ikke, at nogen af dem nogensinde er blevet hængende. Først med Sara – og de vilde billeder hun lader ham tage af hende — begynder han så småt at overveje, om hun måske kunne være kvinden for ham - også uden for soveværelset.

Den hæmningsløse tiltrækning gør dem ude af stand til at modstå hinanden, også på steder hvor de så nemt som ingenting kunne blive opdaget. Men for Sara er det at blive opdaget ikke nær så skræmmende som at lade Max komme helt tæt på.Pressen skriver:»Jeg var vild med ’Beautiful Stranger’ fra start til slut!«

***** – De unges ord»For dem som tåler det glohedt (og virkelig det koger!).«

– Entertainment Weekly»Massevis af hed sex og intens flirten.«

RT Book Reviews»Det er altid humor i Christina Laurens bøger. Og dampende hed sex.«

– BooksSheReads.com
7:51:04

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Beautiful Stranger, Christina Lauren
Beautiful Stranger
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)