Ræk mig stjernerne, Jojo Moyes
da
Audio
Jojo Moyes

Ræk mig stjernerne

Slušajte u aplikaciji
12:35:01
  • 👍29
  • 🎯17
  • 🚀15
Jojo Moyes er tilbage med en medrivende roman om fem kvinder baseret på en sand historie. En fortælling om stærkt venskab og ægte kærlighed – og om at have modet til at gøre en forskel.

Kentucky 1937. Da den unge engelske kvinde Alice siger ja til at gifte sig med en flot, rig amerikaner, aner hun ikke, hvad det er hun går ind til. Få måneder efter brylluppet sidder hun i et stort hus langt ude på landet uden et venligt ord eller en kærlig berøring fra sin mand, der tilsyneladende har mistet al interesse for hende.

Heldigvis for Alice viser der sig en vej ud af den ubærlige situation, da hun møder Margery, der lever livet, som det passer hende. Margery har en mission: Som del af Eleanor Roosevelts rejsende biblioteksprogram skal der bringes bøger ud til fattige familier i afsides beliggende hytter i bjergene, og sammen med et par af byens andre unge kvinder melder Alice sig til tjeneste.

Under den store åbne himmel og gennem det uvejsomme terræn oplever Alice, Margery og de andre frihed, fællesskab og en ny glæde ved livet. Men glæden får en brat ende, da byen vender sig mod dem, og spørgsmålet er, om kvindernes venskab og tro på hinanden kan redde dem ud af en håbløs situation.
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
1.2KSlušalaca31Utisak
  • 👍Vredna čitanja29
  • 🎯Vredna čitanja17
  • 🚀Čita se u jednom dahu15
Prijavite se ili se registrujte
Bettina Bøgh
Bettina Bøghje podelio/la utisakпре 19 дана
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja

En fantastisk varm og medrivende bog om nogle virkelig stærke og inspirerende kvinder. Man får lyst til at rejse til Kentucky og se stedet hvor det foregår.

Sara Aarenstrup
Sara Aarenstrupje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

En skøn fortælling om kvinder med ben i næsen.

Vibeke Sadolin Hølledig
Vibeke Sadolin Hølledigje podelio/la utisakпрошлог месеца

Desværre gik der for lang tid (ca. halvdelen af bogen) før der var nogen decideret handling. Sidste halvdel af bogen - sød lille historie.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ræk mig stjernerne, Jojo Moyes
Ræk mig stjernerne
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)