da
Audio
Karin Brunk Holmqvist

Akutklokken

Slušajte u aplikaciji
Svensk feel-good, der får dig til at klukke af grin. Forfatteren til Potensgiverne er tilbage med en varm og humoristisk skildring af hverdagen i en lille svensk landsby og af, hvad der kan ske, når spørgsmål om penge og klasse kommer mellem folk.

At have tilstrækkeligt er en lykke, at have mere end tilstrækkeligt er en ulykke.Det er et ordsprog, som søstrene Julia og Elsa Nilsson kan skrive under på. De to ældre kvinder lever et beskedent liv i et lille hus uden for landsbyen Smedstorp, og da de en dag bliver kontaktet af en advokat fra Ystad, som fortæller dem, at de har arvet efter deres kusine Ulla, vender det op og ned på deres ellers rolige tilværelse.Søstrene har ikke set Ulla, siden de var børn, men det viser sig, at hun var en velhavende kvinde og både har efterladt dem hus og bil. Julia og Elsa, der foretrækker det simple liv, beslutter sig for at holde nyheden om arven hemmelig, indtil de har fundet ud af, hvad de skal stille op. Det er dog ikke helt nemt, og det bliver ikke bedre, da Ullas tidligere partner Ove, der har øjnet en god mulighed for at arve, dukker op og gør krav på hendes samling af æggebægre.Heldigvis har søstrene en akutklokke hængende uden for deres dør. Når de ringer med den, kommer naboen Ragnar til undsætning – og det bliver nødvendigt, når snakken begynder at gå i den lille by.Pressen skriver:»… skrevet så kærligt og poetisk, at man ikke kan undgå at knibe en tåre, men man hulker af grin.«

***** – Femina»Man knuselsker hovedpersonerne og sidder tilbage med en dejlig fornemmelse efter endt læsning.«

***** – Familie Journal»… en hyggelig og interessant læseoplevelse.«

**** – De unges ord»Akutklokken er en livsbekræftende og fin lille fortælling om søskendekærlighed, venskab og lykke.«

Bogvægten»… giver smil på læben og varme i hjertet …«

Bogblogger.dk
6:08:56

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Akutklokken
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)