Anna Grue

Sidste forestilling

Slušajte u aplikaciji
Grue, der for længst har bevist, at hun er en af landets bedste plotmagere, har denne gang nærmest overgået sig selv.
Weekendavisen


Gymnasielæreren Dorthe bankes i sit idylliske skovløberhus til døde med en hammer, og hendes kæreste, efterforskeren Pia Waage, bliver efter kort tid varetægtsfængslet som hovedmistænkt. I desperation beder hun Dan Sommerdahl om hjælp til at finde den rigtige morder. Den skaldede privatdetektiv retter snart blikket mod det lokale gymnasium, hvor Dorthe var involveret i et væld af aktiviteter. Var det en af dem, der blev hendes skæbne? SIDSTE FORESTILLING er sjette selvstændige bind i serien om Dan Sommerdahl.


Anna Grues anmelderroste krimiserie har solgt mere end 800.000 eksemplarer og er inspirationen bag TV 2-serien Sommerdahl. Bøgerne følger den skaldede reklamedirektør og amatørdetektiv Dan Sommerdahl, der ikke kan holde sig fra mysterierne i den hyggelige provinsby Christianssund, selv om politimanden Flemming Torp gør alt for at holde ham væk.


Anna Grue (f. 1957) er en af Danmarks mest læste forfattere. Hun debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. Året efter fulgte Det taler vi ikke om, og i 2007 udkom første bind i Dan Sommerdahl-serien. Derudover tæller Anna Grues forfatterskab novellesamlingen De andre, romanerne Italiensvej og De voksnes rækker samt krimiserien med amatørdetektiven Anne-Maj Mortensen.
12:19:22
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Godina izdavanja
2020
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)