bookmate game
da

Annie Ernaux

Knjige

Audio-knjige

Citati

Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
Når man til aftenmessen havde istemt vi forsager Djævelen og alle hans gerninger, vi tror på Jesus Kristus, kunne man fritage sig selv fra religionsudøvelse; så var man slået til kristen og udstyret med den nødvendige og tilstrækkelige bagage til at føle sig integreret i det herskende fællesskab samt en garanti for at der helt sikkert er noget efter døden.
Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
I en forbløffende fart dannede vi alle sammen bittesmå isolerede, vandtætte celler hvor vi unge par og forældre sås og betragtede de ugifte som en umoden art der hverken kendte til gældsbreve, de små Bledina-glas med babymad eller Dr. Spock, og hvis frihed til at komme og gå krænkede os en lille smule.
Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
Intet af det man hidtil havde betragtet som normalt, var en selvfølge. Familien, uddannelsen, fængselsvæsnet, arbejdet, ferien, vanviddet, reklamerne, hele virkeligheden var til eksamen, inklusive det man sagde når man kritiserede den, idet man blev opfordret til grundigt at granske den dybere bevæggrund for sin kritik, hvor taler du fra? Samfundet gik ikke længere sin naive gang. At købe en bil, bedømme en opgave, føde, alt havde betydning.

Utisci

Torben Leth-Nissenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Stream-of-consience artig personligt og historisk tidsbillede skrevet af den nykårede nobelprismodtager. Stor læseoplevelse!

 • Annie Ernaux
  Årene
  • 403
  • 28
  • 14
  • 29
  da
  Knjige
 • Lydia Thimm Kaysøje podelio/la utisakпре 2 године
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🌴Knjiga za plažu
  👍Vredna čitanja

  Stor oplevelse i en flot oversættelse af Lilian Munk Røsing og hendes mor Birthe Dahlgren. Og ikke mindst oplæst på smukkeste og indfølende vis af Tina Kruse Andersen. Meget anbefalelsesværdig

  Henrik Fokdalje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Ok men også lidt kedelig

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)