bookmate game
da
Knjige
Annie Ernaux

Simpel lidenskab

I Simpel lidenskab dokumenterer Annie Ernaux et kærlighedsforhold, hun havde til en gift mand, da hun var omkring halvtreds år. Forholdet varer to år, og i den periode forbinder hun alt, hvad der møder hende, med den mand, hun elsker og begærer.

Simpel lidenskab er et litterært og antropologisk studie af et hjerte i brand. Med præcision og mod undersøger Ernaux sin egen tilstand i en periode af sit liv, hvor hun ikke foretog sig andet end at vente på en mand.
44 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2021
Godina izdavanja
2021
Izdavač
Gads Forlag
Prevodilac
Niels Lyngsø

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Preben Karlsenje podelio/la utisakпрошле године
  👎Možete propustiti

 • Torben Leth-Nissenje podelio/la utisakпре 2 године
  🎯Zdrav

 • Erland Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • hansdalsgaard83039je citiraoпре 2 године
  Da jeg var barn, var luksus for mig noget med pelsfrakker, lange kjoler og villaer ved havet. Senere troede jeg at det var at leve sit liv som intellektuel. Nu forekommer det mig at det også er at være i stand til at udleve en lidenskab til en mand eller en kvinde.
 • hansdalsgaard83039je citiraoпре 2 године
  Jeg opdagede hvad man faktisk er i stand til, nemlig hvad som helst. Ophøjede eller dødelige former for begær, mangel på værdighed samt overbevisninger og opførsel som jeg havde opfattet som forrykte hos andre indtil jeg så mig selv tage tilflugt til dem. Uden at han var klar over det, fik han mig til at føle mig mere forbundet med verden.
 • hansdalsgaard83039je citiraoпре 2 године
  Nu er det april. Af og til hænder det at jeg vågner om morgenen uden straks at tænke på A. Tanken om igen at nyde “livets små fornøjelser” – tale med sine venner, gå i biografen, spise en god middag – er blevet mindre frygtelig. Jeg befinder mig stadig i lidenskabens tid (en dag vil jeg ikke længere bemærke at jeg ikke tænkte på A. så snart jeg vågnede), men den har ændret sig, den er ophørt med at være kontinuerlig.6

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)