bookmate game
da

Maren Uthaug

Maren Uthaug (f. 1972) er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". Debutromanen "Og sådan blev det" blev i 2014 nomineret til BogForums Debutantpris, og året efter udvalgt som en af de fem bøger, som blev uddelt til læsere landet over den 23. april på Verdens Bogdag. Maren Uthaug står bag den populære "Marens blog". Hendes bøger er oversat til bl.a. tysk, fransk, norsk og samisk.
godine života: 1972 predstavlja

Knjige

Citati

Sofie Rahbekje citiraoпре 6 месеци
Mænd er slaver af deres hormoner, de gør alt det, deres testosteron kræver af dem. Man kan ikke opdrage på dem som piger, få dem til at forstå, hvad der er bedst for fællesskabet. Deres køn trumfer al rationel tænkning.
Ирина Осипенкоje citiralaпре 2 године
OG SÅDAN BLEV DET
Christina Maria Melskensje citiralaпре 7 месеци
“En kvindes svageste punkt er, at hun har for meget empati,” sagde hun og tog Benja under armen. De gik arm i arm ned ad broen og videre ad stien. “Byd din empati velkommen, dans med den, grin ad den, græd med den, men følg den aldrig. Det er ikke en farbar vej. Vælger du den, ender du som vores formødre. Det er ingen interesserede i.”

Utisci

Heidi Ahlmann Petersenje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

😎👌👏👏👏

Margit Jensenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

virkelig spøjs

 • Maren Uthaug
  11%
  • 458
  • 18
  • 20
  • 14
  da
  Knjige
 • Investia Group A/Sje podelio/la utisakпре 2 месеца
  👍Vredna čitanja

  Vild 🫣

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)